Wojtek96 Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Mam problemik z wyborem nowego guna, nie jestem zielony, jakby co, ale te modele są do siebie bardzo podobne- AK47 cyma, m49k1/2 DE, Famas cybergun. Jesli ktos zna te modele, to mogłby mi pomóc w wyborze, wymienić wady i zalety tych produktów. Quote
Wojtek96 Posted April 26, 2008 Author Report Posted April 26, 2008 Mam problemik z wyborem nowego guna, nie jestem zielony, jakby co, ale te modele są do siebie bardzo podobne- AK47 cyma, m49k1/2 DE, Famas cybergun. Jesli ktos zna te modele, to mogłby mi pomóc w wyborze, wymienić wady i zalety tych produktów. Czemu nikt nie może odpowiedzieć? Myślałem że mi pomożecie. :(((( Quote
Wzorek Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Dlaczego cytujesz swoje posty ? Bierz to co Ci się podoba osiągami i konstrukcją to to się nie prawie różni :) Quote
Przemalek Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Chłopie, jeżeli w twoim nicku "96" to data urodzenia, to poczekaj 4 lata i jedź na rower czy coś. A jeżeli nie? Wystarczy zejść w dół topicu i proszę: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=37167 Quote
Recommended Posts