Lechu2K Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Protestuję!! Takie wiadomości powinny być podane do publicznej wiadomości. Utajnianie ich i przekazywanie tylko niektórym osobom było by jawnym naruszeniem praw wolnej konkurencji. :D ... czy telefon / adres / wymiary też można by prosić ? ;) No nie wiem czy mogę, w końcu jest ustawa o ochronie danych osobowych no i obowiązuje mnie tajemnica służbowa. Powiem tylko że imię piękne jest i pasuje do właścicielki :twisted: :twisted: Powiem/napisze tylko że fajna z niej "Dżaga" .... no i teraz kombinujcie z imieniem ... :twisted:
Yahalom Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 (edited) Dorota? :mrgreen: edit: DrZeRT - :P Edited August 13, 2008 by Arafat (KSK)
DrZeRT Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 (edited) Doda? (Katolicy mają nawet świętą o tym imieniu ^^) Dorota? Co wygrałem, co wygrałem? edit: Arafat ty trollu forumowy ubiegłeś mnie ;) Edited August 13, 2008 by DrZeRT
Lechu2K Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 To by było zbyt oczywiste panowie :) ale imię też na "D" się zaczyna. PS. wiecie że totalny OT się zaczyna robić???? ;)
Drako Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Znaczy się, że Dominika? :D Danuta jakoś nie pasuje ;)
WeRT Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 hmmm ... Diana ? :D PS. wiecie że totalny OT się zaczyna robić???? Ano ... I ? Jest sezon ogórkowy a w dodatku przynajmniej jest kupa śmiechu i daję sobie rękę uciąć że po parę razy sprawdzaliście dzisiaj czy ktoś coś nie napisał w tym temacie :D
Lechu2K Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 hmmm ... Diana ? :D Ano ... I ? Jest sezon ogórkowy a w dodatku przynajmniej jest kupa śmiechu i daję sobie rękę uciąć że po parę razy sprawdzaliście dzisiaj czy ktoś coś nie napisał w tym temacie :D A zostaw sobie tą rękę ;). Gdyby nie to że w robocie net działa z prędkością muła w bagnie to też bym pewnie sprawdzał. Podpowiedź do zagadki. Imię ma 7 liter. D_ _ _ _ _ A :twisted:
Lechu2K Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 (edited) I tym pozytywnym akcentem kończymy nasz przesympatyczny konkurs. Zwycięzcą został Arafat, a nagroda czyli "wzrokowa pochwała dwusekundowa" zostanie przesłana pocztą :) Teraz konkurs na numer telefonu :twisted: 0-_ _ _ _ _ _ _ _ _ Edited August 14, 2008 by Lechu2K
Ohtar Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 Chopy, to będzie proste. Po jednej cyferce i zgadniemy w końcu. Rozumiem, że chodzi o numer komórkowy. Pierwsza cyfra - 5 :P
Johann Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 A może w ramach nagrody dla Arafata wrzucisz kilka jej fotek na forum? :D kolejna cyfra 0 :D
J.K. Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 Gdy kota nie ma myszy harcują.;p Jestem ciekaw, kiedy pojawi się tu Foka i dostanie spazmów z oburzenia.;]
WeRT Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 6 ? popieram pomysł z wrzuceniem fotek na forum :)
Lechu2K Posted August 15, 2008 Report Posted August 15, 2008 z tymi cyferkami to wyhamujcie trochę, bo jak na razie to mój numer podawać zaczynacie :D
Amfanatik Posted August 15, 2008 Report Posted August 15, 2008 <offtop mode on> temat brzmi "Jałowa dyskusja o naramiennikach i regulaminach WP, wydzielone z "Nowe szaty polskiej armii" a w temacie co? Rozmowa o blond samicy w mundurze, i zgadywanka jakie ów kobieta ma imię i numer telefonu... hmm... Nasuwa się stwierdzenie Nie ma to jak wmasg xD <offtop mode off>
Drako Posted August 15, 2008 Report Posted August 15, 2008 No co? Chłopakom podobają się jej "pagony" ;) Czyli jakby nie patrzeć nawiązanie do tematu jest ;)
Recommended Posts