Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nie widać wyraźnie na zdjęciu , ale czy Ty tam masz sam pas od S95 czy wraz z szelkami? Bo widzę tu jakąś improwizację pierwszej i drugiej linii. ;-)

Posted (edited)

Nie , mi się zdawało że pas masz pod Mehlerem. Bo o samej możliwości montowania pasa to wiem. Myślałem że zbudowałeś na pasie jakiś beltkit pod Mehlera co by mnie bardzo zaciekawiło.

Edited by Adrian"ADi"Krysztofiak
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

były poddawan obróbce ale niewiele... nie ma tu fotomontaży prócz tego grupowego gdzie na ziemi zdjecice zostało lekko wybielone. A ten koleś ma chwyt od g36 bo jeszcze nie zdązłyłem dorobic,kupić lufy od najdłuższej wersji. :) Cieszse sie ze sie podobają.

• 1 month later...
Posted

Żadną - giwera i arafatka niby na siły specjalne, ale kamizelka i oporządzenie już nie... Na ten moment to po prostu luźna stylizacja. Moja propozycja zmiany to:

- znalezienie repliki celownika HKV (Star czy coś);

- przemalowanie oznaczeń na selektorze;

- wymiana Splittera+S95 na Mehlera ST;

- znalezienie GUMEK DO SPODNI!!! Teraz widać, że są wsadzone w buty.

Po zmianach G36 i oporządzenia będzie to bardzo trafne reko dowolnej jednostki piechoty z kontyngentu w Jugosławii (a której to bardziej kwestia obszycia).

Ronin

• 3 weeks later...
Posted

Najciekawszy element na fotografii (MG) niestety nie mój tylko Wolfa ;), więc ew. pytania natury technicznej kierujcie do niego.

Ronin

Mogłem się spodziewać, że to zrobisz... :killer:

Posted

Wolfie - mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe, ale wiesz jaki jestem - taką fotką trudno się nie pochwalić ;).

Tak przy okazji - giwera jest po prostu rewelacyjna i Wolf jest prawdziwym szczęściarzem, że udało mu się ją wylicytować.

Ronin