PaD Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 Czy wie ktoś jak rozłożyć tego guna na "części pierwsze"? wyjąłem wszystkie bolce, ale np nie moge wyjąć/rozłożyć mechanizmu kurka. z góry dzięki za pomoc Quote
PaD Posted January 5, 2004 Author Report Posted January 5, 2004 już dziękuje wszystkim za porady ;) poprostu nie zauważyłem trzech małych "bolków" :P tak, o to mi chodziło, tylko ze jak juz mówiłem poprostu nie wyjąłem wszystkich bolców :D pozdrawiam end of topic Quote
Xie Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 ja jeszcze tak sobie wtrącę, że mam prastarą beretkę którą już wielu próbowało rozłożyć.... z marnym skutkiem - chyba konstruktor nie przewidział takiej opcji stąd wniosek, ze chyba nie wszystkie beretki sie daje rozłożyć... ale ciesze się że koledze jednak się udało :D eot :) Quote
PaD Posted January 6, 2004 Author Report Posted January 6, 2004 da sie każdą, sprawdzałem :P tyle ze rozbiera się je jak prawdziwe, tzn nie rozkłada się na dwie połówki , tylko wyoycha bolce i wyciąga części/moduły eot :D pozdrawiam Quote
Recommended Posts