Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jednostki antyterrorystyczne polskiej policji (SPAP/WR/BOA/CBŚ/GRS/SAT)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałbym stylizować się na oddział BOA (nie chodzi mi tu o dokładną rekonstrukcje). Doradźcie mi czy to wszystko będzie w miarę ze sobą współgrało. Mundur UCP, do tego jakiś plate carrier i ładownice według uznania (oliwka czy czarny? czy to raczej kwestia już indywidualna?), kask Pro-tec ace, google ESS NVG i do tego g36c/mp5.Jaka broń boczna glock 17/19? Co może pozostać, co lepiej zmienić, ewentualnie jeszcze do tego zestawu dodać.

Ktoś się jeszcze może wypowiedzieć na ten temat? Oddziały BOA używały może mp5k/pdw?

Posted (edited)

Witam. Posiada, ktoś, może ostatnie reportaże o BOA , które były wyemitowane w TVN, chodzi mi tutaj o reportaże z Rekruta Konfrontacji i programu Reporterzy TVN24? Szukałem w internecie, ale niestety nie ma nic, z jednego z tych programów jest tylko, krótki wycinek na youtube poświęcony szkoleniu CBRN.

Edited by Czarny444
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Guest Mati13k
Posted

Racyja koledzy - dla beki dobre, ale teksty typu: "Kim ty jesteś młoda kurwo, ile ty masz teraz lat? Ja jebałem twoją matkę zanim przyszedłeś na świat." trochę zniżają się do poziomu dissowanych dresów. :wink: Ktoś z pewnością zrobił to dla jaj, może z Policji, może nie, no ale takie coś w tym kraju może baaaardzo zaszkodzić Policji, wiemy jak jest. No ale jeżeli patrzeć na to z poziomu dresa, to tekst jest fajny i mocno gaszący. :icon_razz2:

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Dobra latarka nie jest zła. Przynajmniej jak komuś zaświeci w gałki, to ma pewność, że druga strona zostanie wyłączona z jakiejkolwiek reakcji :icon_wink:

Druga myśl - w takiej konfiguracji zapewnia pewnie wsparcie zespołowi, a to może oznaczać ostrzał z większej odległości. W takim przypadku dobre światło też jest potrzebne :icon_smile:

Trzecia myśl - to jest pokaz/sesja foto - wszystko musi być BIG. Magazynki BIG, latarki BIG itd ;)