Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Niestety nie udało mi się chwilowo zrobić lepszych.

Trochę rzeczy brakuje ( jak chociażby anpeq, który dwa dni temu uległ zniszczeniu) , trochę do wymiany, trochę rzeczy do pomalowania.

Ale tak to wygląda w tej chwili : http://picasaweb.google.com/iWolf.KC/FR#

Kamizelka była opisywana, doszła Safarka.

Chętnie przyjmę konstruktywną krytykę ;]

Edited by Volt-220
Posted

A nawet powinieneś, to są właśnie te rzeczy do pomalowania, plus jak mam zamiar kolba, osłony ris i pewnie chwyt.

bez tego to takie troche niedorobione ;)

Posted

No brakuje tych takich szczególików jak i trochę elementarnych rzeczy, ale powoli do przodu, od razu to nic nie ma. Wyjeżdżam w poszukiwaniu Krylonu, więc jak wrócę za miesiąc to pewnie już będę miał pomalowane :P

Posted (edited)

Fail, Majkel ! A tak serio - to nie trafiłeś, oryginalne paski :P Reszta to kwestia wyregulowania, która i tutaj nie była w 100% dobra.

Edited by Volt-220
Posted

zrobiłem przegląd od 10 strony i nic ciekawego nie wyczytałem, była tylko jedna fotka z Bośni i jedno zdanie o safarkach.

Sprecyzuję i ponowię dlatego moje pytanie. Bawię się w pseudo reko z okresu 2005 -06 ( pseudo bo nie jadę na kontraktach tylko całość oporządzenia to pantac) obecnie brakuje mi już tylko kabury do colta. Jestem leworęczny i czekanie na safarkę 6004 może trwać wieki ( w sensownej cenie), szkoda mi czasu na codzienne przeglądanie ebaya.

Wszyscy wzorujecie się na zdjęciach lecz tak po prawdzie te które są dostępne przedstawiają może 1% wszystkich fr marinsów. Skoro safarka 3004 była używana we wcześniejszych latach to czy może się zdarzyć że nawet tak mocna armia amerykańska nie wymieniła wszystkim kaburek i biega ktoś jeszcze z safarką 3004. ?

Posted

i tak i nie bo przecież nie są udokumentowane wszystkie jednostki tylko jedna pokazowa :) a w drugiej proporcje mogły się odwrócić :)

Dodatkowo to co nie było używane masowo nie oznacza, że nie było używane w cale. Nie lubię być klonem, dlatego tak się zastanawiam co po 2002 roku stało się z takimi modelami jak 3004. Jednego dnia ogórnie wycofane czy może któryś z operatorów postanowił sobie zostawić taki model i biega z nim do dziś.

jeszcze jedno , czy widział ktoś na fotce kolesia z granatnikiem m203 ale w wersji cqb standalone butstock module ?

Posted

Nie widzialem aby wczesniej uzywali 3004 raczej Eaglea SASa. Wiec byl to jednostkowy wybryk operatora. We wszystkich opracowaniach o FR po 2000 roku powjawia sie informacja ze uzywana jest przez nich do pistoletu MEU z kabura 6004.