Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panowie, pytanie - ostatnie znalazłem katalog z fotkami Fok z okresu 90', było dużo zdjęć "ze zbliżenia" - jedno co mi się rzuciło w oczy, to zdjęcie w zestawie do nurkowania. Szukam tego katalogu, i znaleźć nie mogę..coś ktoś może kojarzy?

• 1 month later...
Posted

I popsułeś wszystko Krave, niech się chłopak pomęczy....

Oj tam, jak nie potrafi rozpoznać podstawowych sealsowych sprzętów, to będzie miał jeszcze dużo okazji :icon_wink:

Guest gecko123
Posted (edited)

To widocznie nie widziałeś oryginalnego AORa... Kolor TMC jest paskudny. Już nie mówiąc o wykonaniu. Cordura sztywna, szycie paskudne. Dobre kopie 6094 produkuje Toy Soldier i Flyye (szczególnie te najnowsze w AOR1)

Edited by gecko123
Posted (edited)

Nie napisałem że mówię o AOR'rze...Ich AOR nie jest za piękny to prawda, lecz porównywałem ich AOR z flyyem i wielkiej różnicy nie było. Flyye'owski był trochę bardziej "khaki'owski" lecz to się da zrobić na AOR'rze od TMC za pomocą krylonu.

Edited by Chowder12
Posted

W takim razie, chylę czółko, obejrzałem też porównania 6094 TMC z innymi producentami, faktycznie, sam bym już nie kupił.

Nie daje to jednak usprawiedliwienia takiemu lenistwu. Do tego dalej nie wiadomo, o jaki pustynny kolor koledze chodzi.

:)