Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam

Chcę się zacząć szpeić w foki.

Co bardziej pasuje? Multicam czy Marpat? Z tego co czytałem żadna z tych dwóch opcji nie jest w stu procentach dobra. Czego ewentualnie szukać? Dodam że właśnie poluję na CIRASa w oliwce i repliki mam już kupione z myślą o SEALsach.

Pozdrawiam

Posted

Multicam czy Marpat? [...] Dodam że właśnie poluję na CIRASa w oliwce

He, he, he. Ludzie, czemu utrudniacie sobie sami początki reko? Jak już zdecydowałeś się na foki, wybierasz sobie okres ( np. współczesne ), idziesz sobie na jakieś ogarnięte forum ( gearsoc.com, militaryphotos.net ), czytasz i przeglądasz kilkadziesiąt stron z fotkami, ewentualnie wracasz na wmasg i zadajesz pytania dotyczące szczegółów. Zresztą na wmasgu znajdziesz wystarczająco materiałów do poznania podstaw. Miłego szukania

Posted

I w kółko ta sama historia: "Mam emkę, CIRASa i chcę wyglądać jak SEAL"

Najpierw określ co w ogóle chcesz robić.

Potem spędź trochę czasu na google, poczytaj fora (było!), pooglądaj fotki (galerie łatwo można znaleźć), dopiero potem zadawaj konkretne pytania...

Posted

Widziałem porównanie Aor I z marpatem pustynnym. Zauważyłem niewielkie różnice. Czy ów marpat będzie nadawał się do przynajmniej namiastki Stylizacji na Foki ? Czy będę musiał poszukać coś innego ?

Posted

No dobra pany bez linczu.

Plany: Devgru na 2011 rok

W planach:

Ops Core Fast Balistic ( mam od TMC i w miare ogarnięty)

reszta z ebairosftu również od TMC.

http://www.ebairsoft.com/style-plate-carrier-pouches-aor1-p-5172.html

http://www.ebairsoft.com/gen2-style-tactical-pants-with-aor1-p-5714.html

http://www.ebairsoft.com/combat-shirt-aor1-p-6274.html

na początek wystarczy?

Jak to jest z ebairsoftem?

Oni poważnie wysyłkę robią za darmo?

jak z czasem dostawy?

Pozdrawiam.

Posted

Jedna rada na przyszłość - nikt, nigdy Ci nic za darmo nie zrobi. Przesyłka nie jest darmowa, jest wliczona w cenę... Ale o sklepie to jednak proponuję poczytać i podyskutować gdzie indziej...

Guest gecko123
Posted

Kup AOR1 od Allwina, najlepsza kopia w stosunku cena/jakość oraz LBT6094 AOR1 od Flyye.

Posted

Nie bierz AORa od TMC. Mają okropny kolor. Mundurek Allwina, a jak koniecznie 6094 od TMC to weź inny kolorek

Tzn, nie musi być od TMC ale też nie chcę wydać majątku na to LBT.

Kup AOR1 od Allwina, najlepsza kopia w stosunku cena/jakość oraz LBT6094 AOR1 od Flyye.

Szpej można bez problemu kupić od Flyye, kolorystycznie naprawdę ładnie im wyszedł.

Co do ciuchów, sam mam Emersona i szału nie ma... Najrozsądniej kupić tego Allwin'a.

Skoro panowie tak mówią to tak zrobię ;]

Dzięki wielkie

• 4 weeks later...