Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, zakupiłem od klegi M4 A1 firmy BOYI (za 20 zł :) ). Jest to "tania replika", jakoże nie znam się na tuningu broni piszę z pytaniem, czy jest możliwość zrobienia coś z tą repliką ? Coś takiego, żebym nawet mógł się z nią strzelać :P :D. Jeżeli tak, to jak ? :D.

Zgóry dziekuję za odpowiedzi. :)

Link do repliki.

Edited by luke
Posted

Kolego Luke, proszę! Zapoznaj się z forum, to nie miejsce na takie pytanie ponieważ to nie jest ten dział! Jest pod forum zajmujące sie tuningiem tanich replik.

P.S.

Z tym gnatem nie wiele zrobisz.

Posted

Kolego Luke, proszę! Zapoznaj się z forum, to nie miejsce na takie pytanie ponieważ to nie jest ten dział! Jest pod forum zajmujące sie tuningiem tanich replik.

P.S.

Z tym gnatem nie wiele zrobisz.

Wiem, przepraszam bardzo że nie poszukałem lepiej :(. Można przenieśc do prawidłowego działu ? Broń jest sprawna to kolega sprzedał mi juą za 20 zł.

• 2 weeks later...
  • 3 years later...
Posted

Ja mam tą "replikę" i potrzebuję małej pomocy. Jak zauważyłem plastikowy gearbox to mnie krew zalała, ale nie o to chodzi. Chciałbym się dowiedzieć, jak zamontować spust z powrotem bo przy otwieraniu plastikowego shitu wystrzeliło mi gdzieś i nie wiem jak to mam zamocować.

• 2 weeks later...
Posted

Potrzebuję pomocy,dziś mojemu bratu przyszedł ten sam Karabin co kupił założyciel wątku,wszystko fajnie wsadzam magazynek i po prostu nie moge go wsadzić wypada mi po prostu -_-

Posted (edited)

Osobiście odesłałbym sprzedającemu i ubiegałbym o odzyskanie kwoty wyrzuconej w zakup tego czegoś (najlepiej byłoby pojechać osobiście). Wszystko zależy, gdzie kupiłeś tę zabawkę.

Edited by wiedzmin1994