Holman Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Do Styp- ja na twoim miejscu wybrał bym orginał szczególnie jeśli zależy ci na odwzorowywaniu jakiejś jednostki a poza tym jest trwalszy i z pewnością będzie ci dłużej służył i satysfakcja ,że ma się ten kawał żelastwa na głowie :) Buhhahahaha niewazne ze rok minal. Rada musi byc :lol:
Kuba Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Do Styp- ja na twoim miejscu wybrał bym orginał szczególnie jeśli zależy ci na odwzorowywaniu jakiejś jednostki a poza tym jest trwalszy i z pewnością będzie ci dłużej służył i satysfakcja ,że ma się ten kawał żelastwa na głowie :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "A na forum trza se posty ponabijac nie?" - jak powiedziałby Ferdziu Kiepski, broniąć "A". Pozdrawiam KZ
Dumek Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Holman, ostatnio jakaś taka mania odkopywania wątków-dinozaurów. :) Do Styp- ja na twoim miejscu wybrał bym orginał szczególnie jeśli zależy ci na odwzorowywaniu jakiejś jednostki a poza tym jest trwalszy i z pewnością będzie ci dłużej służył i satysfakcja ,że ma się ten kawał żelastwa na głowie :) Jeżeli już, to kawał tworzywa sztucznego. :P EDIT: SCHMIDT!!! Znowu mnie ubiegli.
Recommended Posts