kiepskiferdek Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Tak jak w temacie mój karabinek sprężynowy M4a1 bierze 2 a nie 1 kulke. Czy da się coś zrobić?? Quote
Neskey Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 (edited) Przepraszam, może ja jestem jakiś dziwny ale nie rozumiem problemu. Jak to bierze/ciągnie 2 kulkę? Mógłbyś opisać bardziej dokładnie problem? Edited April 3, 2008 by Neskey Quote
roba1 Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Chyba chodzi mu o to, że karabin bierze dwie kulki na raz. Jakich kulek używasz? Żółte kulki z kiosku kompletnie nie nadają się do prawdziwych replik ASG i prawie zawsze powodują zacięcia lub inne problemy. Radziłbym też przeczyścić i nasmarować broń. Jakiej firmy jest ta replika? Quote
tommy_pl Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Myśle że może być to jeszcze problem z gumka :) kiedys sie spotaklem że kulka przechodzila troszke za nią bo lufa byla trochę krzywo ( ku dołowi) i 2 kulka wchodzila przepychajac tamta. Spróbuj jeszcze nie ładować maga za mocno i wtedy zobacz co bedzie :) Quote
Recommended Posts