MacTire Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Czy ktoś z użytkowników eMek JG używa magazynków real-cap STARa? Jak się sprawują? Dobrze podają kulki? Początkowo zadałem to pytanie w temacie: "Rodzina M16 z JG", ale mam obawy, że tam to pytanie zginie, a mnie zależy na w miarę szybkiej informacji. -- Pozdrawiam, MacTire Quote
Maciek1 Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Ostatnio sprawdzałem swoje stary na eMce JG i podawały jak trzeba. Quote
zombie_snake Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 (edited) W moim HK416 midcapy stara sie czasem tną, ale to przypadłośc tego typu magów. Ogólnie pasują i podają bezproblemowo. Edited April 7, 2008 by zombie_snake Quote
MacTire Posted April 8, 2008 Author Report Posted April 8, 2008 Dzięki za odpowiedzi. Magazynki zakupiłem, sprawdziłem i mogę potwierdzić, że działają bezproblemowo (jak na razie). -- Pozdrawiam, MacTire Quote
Recommended Posts