eczarny Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Więc mam problem z niskimi temperaturami. Gdy jest poniżej 2 stopni to jak podłączam naładowaną baterie, karabin strzela z 10 razy, a później zachowuje się tak jak by bateria była rozładowana (a nie jest bo jak podłączam do innego aeg'a to strzela normalnie). Czyli silnik się kręci krótką chwile i stoi, gdy po chwili naciskam spust to samo :wink: . Przy wyższych temp karabin strzela jak należy. To raczej nie jest wina silnika bo jak zamontowałem stockowy silnik od MP5 CYMY to jest to samo a nawet gorzej bo nawet przy 4 stopniach taka sytuacja następuje(podejrzewam że akurat to jest spowodowane słabszym silnikiem). To też nie bateria bo sprawdzałem też inne to samo :wink: . Mieliście może taki problem? Nie wiem co robić. A nie chce pakować kasy na oślep. Która część powoduje taką sytuację?? Proszę o pomoc jestem załamany. :cry: PS. Gwarancji już nie mam. Quote
mg34 Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 oprócz kabli może to być wina stopu z jakiego jest wykonany szkielet GB..może sie kurczyć zbytnio...miałem to samo w swoim m4a1 i nie doszedłem do rozwiązania..ale mam nadzieje że ta sugestia sie przyda... Quote
Viamortis Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Hm, ja mam PJ4 RIS IIgen. i w zimie nigdy mnie nie zawiódł. A nieraz było sporo poniżej 0. Tylko ta k***wska gumka HU. Quote
jarko Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 JA tez mialem ten problem w G36c [JG] powiedziano mi w tedy ze bateria zakonczyla swoj zywot. Sprzedalem go a nowy wlasciciel zakupil nowa baterie i chodzi jak ta lala i tez stalo sie to w zimie Quote
Recommended Posts