Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Post na poziomie, pogratulować.

Jak chcesz jakiś dobry plecak Helikona to szukaj 3 day assault pack

U mnie w teamie chłopaki mają i bardzo chwalą(sam nie używam bo nie jest w wz. 93).

Posted

Taki oksymoron - swoją drogą np. do noszenia książek do szkoły, albo na jakieś wycieczki turystyczne (turystyka w rodzaju "ktoś mnie przywiezie, ktoś mnie oprowadzi, ktoś mnie zawiezie") plecaki helikona, są nawet dobre...

Posted

Ja mam pp25 i jestem zadowolony, jedyny wg. mnie minus to komora na wkład hydracyjny. Nie da rady w żaden sposób ustawić camelbak'a tak żeby nie latał po całym plecaku.

Posted (edited)

Ja mam pp25 i jestem zadowolony, jedyny wg. mnie minus to komora na wkład hydracyjny. Nie da rady w żaden sposób ustawić camelbak'a tak żeby nie latał po całym plecaku.

Najlepsza kieszeń na camela w PP25 to ta kieszeń na zamek przy plecach, gdzie znajduje się pianka. Jak włożysz tam camela i wypchasz plecak gratami na kilkudniowy wypad, to bankowo nigdzie się nie ruszy. Edited by Halfling86
  • 2 weeks later...
Posted

Jak każdy plecak wisportu z tej serii jest to dobry plecak na poziomie Wolverinow. To ta sama linia produkcyjna. Tyle że nie wiem do czego chcesz go używać. To dośc duży plecak. Mam 50 litrowego Bergena i jest naprawdę spory.