Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Nie chcę wydawać więcej na zębatki, a wiem, że zębatki G&P dają radę z m130. Ja wiem, że im drożej tym lepiej i nie potrzeba mi wklejać linków z coraz to droższymi zębatkami i mówieniem, że te będąlepsze. Chciałbym żeby wypowiedziały się osoby, które zębatek używają/używały lub miały z nimi jakąś styczność.

Posted (edited)

kolega już pół roku używa stokowych zębatek G&P przy M170 , więc o żywotność bym sie nie bał , ja za to wystrzeliłem z tych CA w M249 na M130 35000 i do tego na tych samych zębatkach ok 15000 przy M120 w M15 i mają sie dobrze .

Edited by przemek10
Posted

Ja na M120 od roku używam STU CA przemieliłem około 15tyś kulek i zębatki sprawują sie dobrze

U mnie kilkanaście tysięcy kulek na M120 na STU z CA. Praktycznie żadnych śladów zużycia.

Posted (edited)

Dzięki za offtop ale nie o to chodzi. Nie interesuje mnie ile kto przemielił kulek na zębatkach innych niż te, o które pytam.

Edited by jackobi
Posted

Ja od ponad roku czyli od ok 10 tysięcu kulem mam na CA torque up spring 190% CA (czyli można powiedzieć odpowiednik m130) zero uszkodzeń, dziwnych dźwiękow czy jakich kolwiek problemów w pracy. Wiec jesli chodzi o mnie to polecam taka kombinację - niw powinno być problemów...