Szakal69 Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 :wink: ostatnio zakupiłem replike ak-74 s na sklepie airsoftguns .wykonanie było dośc dobre poniewaz body było metalowe karabin kosztował 455 zł .Jego moc tez jest wystarczająca 350-370 fps . Byłem z nim na 2 strzelankch wszytko było dobrze ,az do wielkiego czwartku . Z niewiadomo jakiej przyczyny w silniku pojawił sie zgrzyt .Karabin nie strzla poprawnie :wink: . Wiem ze nie jest to związane z baterią .Musze go wysłąc na reklamacje .Szkoda teraz wiem ze jesli chce sie miec sprzet niezawodny to trzeba siegac do replik TM CG G&G. Czy ktos wie jak naprawic ? Jest to cos z żebatkami . Quote
zavisza Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Jaki zgrzyt? Dlaczego nie strzela? Jakie odglosy slychac, opisz to bardziej :] Quote
MaxXxi47 Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Batka jest nienaładowana i muszą mu ją na gwarancji naładować bo sam nie umie. Simple ... A CG to gówno :P ( o CA ci chyba chodziło ) Quote
0L0 Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Jak słychać taki bardzo głośny ZGRZZZYYYYT to najprawdopodobniej poluzowała się śrubka regulacyjna silnika. Wykręć śrubkę w spodzie chwytu pistoletowego i imbusem (rozmiar 2) dokręć (zazwyczaj do oporu). Quote
Szakal69 Posted March 22, 2008 Author Report Posted March 22, 2008 okazało sie ze to niedorkrecona srubka prze którą zębatki zeslizgiwały sie z siebie . Juz naprawiłem usterke thx za rade ;-) Quote
Recommended Posts