Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

ten granatnik działa na zasadzie shoota i jest napedzany spręzynowo,w zasadzie chodzi mi o wyglą,ale nawet taki granatnik może cię uratować np. gdy ci zabraknie kulek i ładujesz maga :killer: a replike mam ,AEG m4a1 boyi full metal body

Edited by stefcio_mosina
  • 2 weeks later...
Posted

ten granatnik działa na zasadzie shoota i jest napedzany spręzynowo,w zasadzie chodzi mi o wyglą,ale nawet taki granatnik może cię uratować np. gdy ci zabraknie kulek i ładujesz maga :killer: a replike mam ,AEG m4a1 boyi full metal body

sam się zastanawiałem nad tym granatnikiem dla "picu" do mojego M4 ale osobno nie widziałem najlepiej kup cały karabin i weź granatnik 8-)

Posted

sam się zastanawiałem nad tym granatnikiem dla "picu" do mojego M4 ale osobno nie widziałem najlepiej kup cały karabin i weź granatnik 8-)

na www.customs.pl mają mieć chinskie granatniki z granatem w zestawie za tanią kase.to już lepiej kupić granatnik na gaz np za 350zł niż replike z granatnikiem za 200zł

Posted

Spróbuj kupić jakiś granatnik na Allegro. Ostatnio widziałem granatnik z Classic Army, z oryginalnymi oznaczeniami Colta + granat - poszedł za 220 zł(wszystko sprawne)... Szkoda kupować śmiecia, za kasę, gdzie możesz mieć granatnik, który nie tylko zwiększa współczynnik lansu :-P