Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Zlot ASG kryptonim " Spustuszenie Podola"

Zlot ASG Kryptonim "Spustoszenie Podola"  

54 members have voted

1. 1. Czy b?dzie na 100%

• Tak.
      11
    • Nie.
      43

Recommended Posts

Posted

A może napiszecie przyczynę tego braku zaufania do organizatora?

Niestety, ale opinia o organizatorze w środowisku wielkopolskim jest bardzo mało pochlebna. Jakiś czas temu bardzo sobie na to zapracował. A to wiąże się z tym, że nikt mu po prostu nie ufa.

Posted

Niestety, ale opinia o organizatorze w środowisku wielkopolskim jest bardzo mało pochlebna. Jakiś czas temu bardzo sobie na to zapracował. A to wiąże się z tym, że nikt mu po prostu nie ufa.

Właśnie pytam dlaczego ;) To może wiele wyjaśnić osobom postronnym.

Posted

Jeśli nalegasz to trzeba będzie opisać konkrety. Ale ja bym wolał spraw osobistych na forum nie poruszać. Genaralnie chodzi o tzw. przerost formy nad treścią, niedotrzymywanie słowa, wykorzystywanie uprzejmości i gościnności, oraz zwykłe puste i niepotrzebne kłamstwa. Nie jest to tylko moje osobiste zdanie, a może się pod tym jeszcze kilka osób - świadków podpisać. Problem polega na tym że ja kolegę znam jeszcze dłużej, ojciec mojej byłej pani był jego wychowawcą i tam się dopiero działo :mrgreen: . Lata minęły, poznaliśmy się na nowo, a tu znów rozczarowanie.

Mam nadzieje, że tym razem uda się koledze coś dobrze zrobić i naprawić swój wizerunek, czemu mu serdecznie życze.

Posted (edited)

Jeśli nalegasz to trzeba będzie opisać konkrety. Ale ja bym wolał spraw osobistych na forum nie poruszać. Genaralnie chodzi o tzw. przerost formy nad treścią, niedotrzymywanie słowa, wykorzystywanie uprzejmości i gościnności, oraz zwykłe puste i niepotrzebne kłamstwa. Nie jest to tylko moje osobiste zdanie, a może się pod tym jeszcze kilka osób - świadków podpisać. Problem polega na tym że ja kolegę znam jeszcze dłużej, ojciec mojej byłej pani był jego wychowawcą i tam się dopiero działo :mrgreen: . Lata minęły, poznaliśmy się na nowo, a tu znów rozczarowanie.

Mam nadzieje, że tym razem uda się koledze coś dobrze zrobić i naprawić swój wizerunek, czemu mu serdecznie życze.

Za życzenia dziękuję WOLF ale jeśli chodzi o wychowawce to Nie dorzeczne Kolego:-( Przykro mi :-(

A teraz do rzeczy, spotkanie zmotoryzowanych zostaje przeniesione do miejscowości BUK , gdzie nie ma zakazu postoju i ludzi na dworcu, oraz wszyscy uczestnicy zlotu ASG otrzymują zniżkę na przejazd PKP Z miejsca zamieszkania oraz powrót ze zniżką 45-50% Na podstawie specjalnego kwitu który zostanie dostarczony pocztą między 7-9kwietnia, więc te osoby trafiają odrazu na zlot, tak więc poznań odpada!!! Nie będzie spotkania na PKP, tylko w miejscowości wpisanej na Karcie przejazdowej :-))

A teraz na koniec, zastanawiam sie dlaczego osoby które nie zamierzaja przyjechać nabijają sobie posty w tym temacie, dlaczego po mnie jedziecie kiedy to grupa i sponsorzy organizują a nie ja sam, czy możecie wreście w mojego tylka zejść !!!!!!!!! Może zazdrośćcie że organizuje tak tanią impreze po kosztach, i zapewniam dojazd ze zniżką, wszystko w imie dobrej zabawy, JESTEŚCIE KOZACY TO ZAPRASZAM, JAK NIE TO ZAMILCZCIE, I ZNAJDŹCIE SOBIE INNĄ OFIARE!!!!

MOD: Proszę nie krzyczeć, nie używać czerwonego koloru i dużej czcionki. To nie jest reklama Viagry. Pozdrawiam. SJP.

Edited by szalony jack pirat
Posted

Za życzenia dziękuję WOLF ale jeśli chodzi o wychowawce to Nie dorzeczne Kolego:-( Przykro mi :-(

Ok, wycofuje swoją wypowiedz i przepraszam, to nie ma nic wspólnego z tematem.

Posted

Ja tam pojadę. Właściwie, to będzie jedna z ostatnich moich grubszych zabaw przed MON'em, więc mam nadzieję, że wszystko wypali według planu. Teren jest dość dobry na różne operacje ASG, a z taką podstawą wystarczy nie wjeżdżać na siebie nawzajem. Jeśli nikt na nikogo nie będzie przesadnie wsiadał, to zabawa będzie dobra.

Posted (edited)
A teraz na koniec, zastanawiam sie dlaczego osoby które nie zamierzaja przyjechać nabijają sobie posty w tym temacie, dlaczego po mnie jedziecie kiedy to grupa i sponsorzy organizują a nie ja sam, czy możecie wreście w mojego tylka zejść !!!!!!!!! Może zazdrośćcie że organizuje tak tanią impreze po kosztach, i zapewniam dojazd ze zniżką, wszystko w imie dobrej zabawy, JESTEŚCIE KOZACY TO ZAPRASZAM, JAK NIE TO ZAMILCZCIE, I ZNAJDŹCIE SOBIE INNĄ OFIARE!!!!

Tu nie chodzi o pański tyłek Panie mulder , bo nie jest on na tyle ponętny by wzbudził moje zainteresowanie. Jedynie chce ostrzec ludzi którzy maja zamiar wziąć udział w Pańskim zlocie , że Pańskie pomysły mogą być niedorzeczne a co najmniej surrealistyczne oraz niebezpieczne. Nie będę przytaczał przykładów jak niebezpieczna dla życia może być Pańska wyobraźnia.

Z poważaniem

Filip Chwicko

Edited by szalony jack pirat
Posted (edited)

Tu nie chodzi o pański tyłek Panie mulder , bo nie jest on na tyle ponętny by wzbudził moje zainteresowanie. Jedynie chce ostrzec ludzi którzy maja zamiar wziąć udział w Pańskim zlocie , że Pańskie pomysły mogą być niedorzeczne a co najmniej surrealistyczne oraz niebezpieczne. Nie będę przytaczał przykładów jak niebezpieczna dla życia może być Pańska wyobraźnia.

Z poważaniem

Filip Chwicko

Prosze moderatora o zamknięcie tego tematu wygasa termin zgłoszeń, poza tym pozdrawiam panie filipie.

"My nie katujemy ludzi i nie uważamy się za alfe i omege :-) , dlatego różnimy się od innych "

Edited by mulder22
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...