elektro Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Witam Po strzelance czyściłem moją MP5 cymy i zauważyłem niepokojący objaw (dziwie się że nie zauważyłem go w boju), a więc składana kolba wcale nie blokuje się ani w pozycji tylnej ani złożonej :???: . Co to może być? Od razu mówię że nić nie jest pęknięte ani ułamane z zewnątrz. Z góry dziękuje za odpowiedz i szukałem tego tematu na forum ale nie znalazłem Quote
Aurox Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Było kilka razy.... Kolbę blokuje plastikowe kółeczko z wypustkami. Te wypustki po pewnym czasie sie wycierają i już nie blokują kolby. Najlepiej dorobić sobie metalowe. Quote
elektro Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Ok,Bardzo dziękuje ,już wiem o jaki element chodzi 8-) Quote
MaxXxi47 Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 A ja wkręciłem w tym miejscu 2 małe śrubki (tak żeby łepek wystawał). Trzyma jak diabeł tentego i się nie wyciera a jest BARDZO tanie i bardzo proste. Quote
Recommended Posts