Wojtek96 Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Kupilem XM177 DE. Ma troche sredni zasieg na kulkach 0.20 bez HU, kiedy wlaczam HU to znowu leci w dol po 4-5 metrowym locie. Ponoc na to pomaga wymiana gumki(wszyscy co maja made in china tak robia) Hop-up. Chcialbym tam pogrzebac, ale boje sie ze nie zloze ponownie, bo duzo srubek. Czy moglby ktos zamiescic jakas instrukcje obrazkowa lub napisac dokladnie jak dostac sie do komory HU/lufy krok po kroku? Przy okazji wymienilbym lufe na precke(strzelam kulkami precyzyjnymi 0.2). P.S- Osz kurde-przepraszam za brak jezyczkow, czasami bledy otro., po prostu mam zrabana klawiature. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :cry: Quote
Wicus Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 patrz jak w prawdziwym karabinie wiesz gdzie wypadaja luski ?? hmm jak tak to otwoz to cos a jak dalej nie wiesz to wysylam filmik ten koles ci pokaze : http://download.airsoftguns.pl/filmy/m83.wmv to jest filmik jak ci nie dziala to : http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...BESTSELLER.html pomoglem ??heh Quote
Przemalek Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 W tej replice gumka hop up to wymysł chińczyków (robiony z krowiego łajna) i nigdzie nie kupisz kompatybilnej gumki. Quote
Huey Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 To tam jest Hop-up??? Pewnie "nieregulowany". Słuchaj widziałem HU w takiej replice... NIE MA GO! Quote
thor_ Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Jeżeli to coś w stylu M83 DE to jest tam HU i o dziwo czasem całkiem całkiem działa. Wymieniac gumy nie ma sensu kwestia sprawdzenia czy z oryginalną wszystko jest OK. Mam tą "replikę" dobre 3,5 roku i dziąła o dziwo ;) Ale bawi się nią czasem mój syn 3 letni ;) Przy okazji jakby ktos miął taką rozwaloną to z chęcią przyjme za piwo odkręcaną końcówkę lufy w miejsce której można wkręcić tłumik z zestawu. Jak ktos byłby tak dobry to proszę o info tu albo na PW (niestety mi gdzieś się zaposiała lufa ;) ) Tak wygląda aktualnie ;) Quote
LogaN Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 (edited) To nie jest przypadkiem jeden z shit-elektryków? Jeśli tak to może jest na odwrót niż myślałeś Wojtek i gdy masz włączonego hopa to zasięg jest średni, a kulki spadają po 4-5 metrach gdy go wyłączysz? PS - sprawdź zasięg na 0.12 ;). EDIT: Lool, teraz zobaczyłem z kiedy jest ten temat xD. Edited August 18, 2008 by Bajeczny1990 Quote
reactor4600 Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 HAAH mistrzu też na początku miałem tą replikę i co shit jak h*j ale powiem szczerze wytrzymala w stosunku do innych shitow kumple mieli rozne m16 m4 shotguny itp to xm wytzymal najdluzej ale o kupno gumki to nie masz co marzyc :wink: tam jest jakas dziwna komra (o lie i jest) Quote
volf13 Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Nie jest to taki szajs jeżeli chodzi o cqb- przynajmniej nikomu nie zrobisz krzywdy z taką prędkością wylotową i nawet celne toto. Jeżeli chodzi o zasięg co prawda nie jest imponujący ale była to moja 1st replika (lepsza) jaką miałem okazję strzelac i było całkiem przyjemnie. Magazynek low cap co prawda się skisił (upadł na cegły) i gan został przemalowany na różowo i oddany kumplowi na urodziny. Jeżeli chodzi o mit z baterią- jeszcze nigdy nie musiałem jej ponownie ładowac :-o Quote
Melite1337 Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 Ja ma to CÓDO bo jestem zielony .. I kolejny raz pytam ? Nie nawidze w tym chincolu RĄCZKI TRANSPORTOWEJ Oplaca sie kolimator albo celownik mechaniczny kupic ? Quote
The Fury Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 Myślałem, że to oczywiste ale... Dobry kolimator kupisz w cenie około 150 zł, a wątpię, żebyś chciał optyką podwajać wartość repliki :) Quote
Recommended Posts