Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Siema

Chciałbym się dowiedzieć czy ciuchy , kamizelki itp. robbione przez Miltec sprawdzają się w warunkach polowych np: czy są z wytrzymałego materiału i nie podrą się itp.

Z góry wielkie THX :wink:

Posted

Podobno jedynym wyrobem Miltec o bardzo dobrej jakości jest kamizelka Pattern #83. Reszta nie zasługuje na uwagę. Nie wiem nic o innych produktach tej firmy. To tylko obiegowa opinia.

O kamizelce można chyba mówić w samych superlatywach.

Nie podrze się i jest z mocnego materiału.

Ogólnie ich Pattern jest SUPER.

PA.

Posted

Dzisaj byłem w Paragrafie 22 i widziałem tam ciekawą kamizelke do MP5 Milteca koloru czarnego , ma kilka kieszeni na plecach oraz na klacie.Wie może ktoś coś o niej :?:

Posted

hooah,

powiem krótko i tresciwie: MIL TEC OGÓLNIE TO SYF- NIE KUPOWAĆ.

musicie mi wierzyc na słowo, bo nie chce mi sie argumentować, a znam to z własnego doswiadczenia.

Co do kamzielek, Pattern i owa do Mp5, Pattern jest wuykonany dobrze(wyjątek) ale budowa owej kamizelki mi sie nie podoba. Co do tej drugiej, miałęm ją pzrez króki czas, rozmieszczenie kieszeni i ogólna konstruklcja jest w porząsiu, natomiast materiał troche słaby, i człwoeik sie w tym strasznie poci.

pozdrawiam

kapral

Posted
Dzisaj byłem w Paragrafie 22 i widziałem...

Styp i Ty mówisz, że byłeś w Paragrafie. Hmmm ja bym nie zadawał pytań na forum tylko leciał i od razu macał. Ehhh Ja kupiłem swoją kamizelkę wysyłkowo nie macając. A Ty się konsultujesz mając takie możliwości. :D

PA.

Posted

Styp i Ty mówisz, że byłeś w Paragrafie. Hmmm ja bym nie zadawał pytań na forum tylko leciał i od razu macał. Ehhh Ja kupiłem swoją kamizelkę wysyłkowo nie macając. A Ty się konsultujesz mając takie możliwości. :D

PA.

PA byłem macałem i się was zapytałem :wink: a mianowicei chciałem się zapytać Was czy ta kamizelka nie podrze sie jak zachacze o gałązke , nie chciałbym zamrnować kasy kupując jakąś tandete :roll:

Pozdrawiam

STYP 8)

Posted

Wracają do ciuchów kupiłem spodnie owej firmy i mam nadzieje że wytrzymają troche czasu :) A służyć mie będą tylko do chodzenia po miescie :twisted:

Posted

PA.

PA byłem macałem i się was zapytałem :wink: a mianowicei chciałem się zapytać Was czy ta kamizelka nie podrze sie jak zachacze o gałązke , nie chciałbym zamrnować kasy kupując jakąś tandete :roll:

Pozdrawiam

STYP 8)

Nie rozerwie się choćbyś chodził doliną pełną gałązek chcących Ci tą kamizelke rozerwać na strzępy :)

PA.

Posted

Chciałem dodac tego posta w topicu Patern 83 , ale niestety ktos go wykasował :( Jakie są opcje kamuflarzu owej kamizelki znane mi to : Dester, olive , woodland(przynajmniej cos podobnego),black i chyba flecktarn.Czy są jeszcze jakieś :?:

Posted
jest teszcze biala - zimowa

Hmm, ciekawe. Ma ktoś jakieś zdjęcia?

Widziałem jeszcze w brytyjskim DPM'ie i kiedyś chyba w camo belgijskim. Jest jeszcze wersja w kamuflażu Wustentarn czyli pustynnej wersji Flecktarna.

Pozdrawiam

Bartek

• 2 weeks later...
Posted

Od kilku dni mam tą kamizelkę z ładownicami do MP5. Sam mam G 36c ale odziwo magazynki wchodzą do ładownic! W sumie to tylko do dwóch. Są to podwujne łaadownice do MP5 i w nich mieszczą się magazynki do M16/M4 G36 i innych. Więc jeden magazynek w broni dwa w kamizelce=3.

Posted

Gdański Paragraf:

80-240 Gdańsk, ul. Konopnickiej 3b

woj. pomorskie

tel. (058) 341-15-45 fax. (058) 556-15-44

Są lepsze sklepy... chociaż bez miltecowych "wypasów" w ofercie :P

A tak wogóle to Panorama Firm czyni cuda :)