rudy1988 Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Witam mam takie pytanie co było by lepsze M4A1 podkręcone do 400fps z wymienioną lufą na precke i gumką hop-up, czy M15A4 Carabine CA z tuningiem o 420fps. Czytałem o obydwóch replika chyba wszystjkie wątki ale jakoś nie moge znaleźć żadnej sensownej wypowiedz która by wskazywała na jedną z replik. Quote
biohazard4 Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Macałem G&P i CA i bezprocedensowo wygrywa G&P,oznaczenia tłoczone a nie malowane i przyjemnie chropowate body i wszystkie plastiki,i to wykonanie.mniam... G&P Quote
eston Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 http://www.asg.tbg.net.pl/uzbrojenie.html#M4A1 Może to ci pomoże Quote
maxavelli Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Macałem G&P i CA i bezprocedensowo wygrywa G&P,oznaczenia tłoczone a nie malowane i przyjemnie chropowate body i wszystkie plastiki,i to wykonanie.mniam... G&P To cos slabo macales, bo w CA rowniez sa tloczone, tylko pomalowane dodatkowo na bialo. Quote
Hubcio Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 (edited) CA ma oczywiście także tłoczone i według mnie CA ma lepsze plastiki od G&P. Niestety w porównaniu CA i G&P to CA ma lepszą komorę Hop-up, bo w G&P jest bardziej nieszczelna. W G&P jest lepsza lufka i są lepsze elementy wykorzystane w GB. Przy tuningu obu replik różnice się ścierają. Tu zależy co kto chce robić i na co zwraca uwagę. Według mnie oba są warte kupna. Edited February 22, 2008 by Hubcio Quote
maxavelli Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Potwierdzam, CA ma lepsza komore i lepsze elemnty z ABSu (widzialem pekajace G&P i widzialem fakture tego plastiku). Za to body G&P i oznaczenia rekompensuje wszystko. Z drugiej jednak strony - porownujac ceny - moze tak CA + body G&P + silikon + precrura Systemy? Quote
rudy1988 Posted February 23, 2008 Author Report Posted February 23, 2008 body G&P i oznaczenia rekompensuje wszystko. Z drugiej jednak strony - porownujac ceny - moze tak CA + body G&P + silikon + precrura Systemy? to chyba bedzie dla mnie za drogi interes chciałbym się zmieścić w 1600 zł;) Quote
Recommended Posts