Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam mam takie pytanie co było by lepsze M4A1 podkręcone do 400fps z wymienioną lufą na precke i gumką hop-up, czy M15A4 Carabine CA z tuningiem o 420fps.

Czytałem o obydwóch replika chyba wszystjkie wątki ale jakoś nie moge znaleźć żadnej sensownej wypowiedz która by wskazywała na jedną z replik.

Posted

Macałem G&P i CA i bezprocedensowo wygrywa G&P,oznaczenia tłoczone a nie malowane i przyjemnie chropowate body i wszystkie plastiki,i to wykonanie.mniam...

G&P

To cos slabo macales, bo w CA rowniez sa tloczone, tylko pomalowane dodatkowo na bialo.

Posted (edited)

CA ma oczywiście także tłoczone i według mnie CA ma lepsze plastiki od G&P.

Niestety w porównaniu CA i G&P to CA ma lepszą komorę Hop-up, bo w G&P jest bardziej nieszczelna. W G&P jest lepsza lufka i są lepsze elementy wykorzystane w GB.

Przy tuningu obu replik różnice się ścierają.

Tu zależy co kto chce robić i na co zwraca uwagę. Według mnie oba są warte kupna.

Edited by Hubcio
Posted

Potwierdzam, CA ma lepsza komore i lepsze elemnty z ABSu (widzialem pekajace G&P i widzialem fakture tego plastiku). Za to body G&P i oznaczenia rekompensuje wszystko. Z drugiej jednak strony - porownujac ceny - moze tak CA + body G&P + silikon + precrura Systemy?

Posted
body G&P i oznaczenia rekompensuje wszystko. Z drugiej jednak strony - porownujac ceny - moze tak CA + body G&P + silikon + precrura Systemy?

to chyba bedzie dla mnie za drogi interes chciałbym się zmieścić w 1600 zł;)