Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam razem z Tobą :D Martwi mnie to, że w grze bedziemy sobie wesoło strzelac na dystanse DO 300 metrów... przydały by się coś na 700/800 metrów, albo nawet 1km, a tak z gameplayów najdalszy wynosił ok 150m...

• 2 months later...
  • 5 months later...
Posted (edited)

Wiem że już było o Sniper Ghost Warrior

Ale polecam ją najbardziej jest świetna można się skradać jest nawet motyw że jest 2 wrogów jesteś z Botem SI i ty musisz załatwić jednego wroga a on drugiego.

I jescze Snajper Sztuka Zwyciężania (nie wiem czy ktoś podawał)

jest całkiem spoko

Edited by kacper99
Posted

Człowiek, co ty za głupoty niestworzone wygadujesz. Grałem w obie i obie zostawiłem po niecałych 3 godzinach. O ile cały ten Ghost Warrior ma jeszcze jakiś poziom grywalności, o tyle Sztuka Zwyciężania, to totalny badziew z beznadziejną fizyką, grafiką, AI, modelem trafień i całą resztą.

• 1 year later...
Posted

Redrad ma racje Gra tępa strasznie, przeciwnik widzi Cię z kilometra mimo iż czołgasz się po krzakach w ghille! <lol> świeci się na czerwono. Jedyne co fajnie zrobione to zwolnienia a animacje przy trafieniu w głowę. Kupiłem bo fajna okładka na pudełku ;p

Posted

jedynie multiplayer jest interesujący dla mnie w tej grze.

ale za to ARMA II to jest dopiero symulator. oczywiście zgodnie z tematem pomijam wszystkie aspekty gry i mówię o snajperze ;)