uszy19922 Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Bardzo chciałbym ztuningowac mojego styer-a aug-a tak do 450fps i nie wiem co wymienić. Proszę o podanie dokładnego spisu części i skąd kupić, co byście wy polecali. A osoby które tuningowały już kiedyś steyra swojego proszę o napisanie na privie bo mam dużo pytań i chętnie bym pogadał. Proszę o sugestie. Acha karabin nie ma nic wymienione jest w stocku. Quote
Szreder Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Ja wyciągnąłem ok. 420 fps, ale na AUG'u CA z: - boreup CA !click - gumka Systemy !click - sprężyna SP110 Guarder !click - lufa systema !click Temat o AUG'u TM już jest. Quote
_Arczi_ Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Jeśli to AUG z TM i chcesz mieć te 450fps to masz praktycznie wsio do wymiany oprócz silnia i HU. Ten temat sobie poczytaj: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=33140&hl= G36C ma taki sam GB jak AUG, więc musisz to samo wymienić żeby Ci karabin długo i niezawodnie chodził. Quote
Krypton Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Fakt do wymiany jest prawie wszystko. Ja jeszcze bym sie zastanowił nad szkieletem , bo uważam że wytrzyma... w końcu to v3 :lol: Quote
Recommended Posts