Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Miałem to dawno dawno temu.Ma dosyć silna sprężynę przez co szybko poszedł zaczep od tłoka i nie miał hop-up.Strzelał na 20 m potem kulka spadała mocno w dół (0.2g).To jest taki typowy shotgun z bazaru.

• 2 months later...
Posted

tego shota P.799A Cymy, mial moj kumpel. Po 2 tyg. poszła mu kolba. Potem zrył się spust. Gdzy go rozkręcił nie mógł złożyć... Nie polecam... Radziłbym rzcaej kupić remingtona albo mossberga. Sa podobnej ceny

Posted

A więc tak, tego "shotguna" 1 sam kiedyś miałem, mój 1 "gnat", dosyć dobrze sie sprawował, ale teraz naprawdę są "repliki" lepsze a mniej więcej w tych samych cenach,tak samo jak Aliant proponuje ci kupić coś z taiwanguna, poszperaj na forum napewno coś znajdziesz, dużo było już tematów o różnych "shotach", celownik tego 1 oczywiście to atrapa, zwykły kawałek plastiku, nawet szybki nie ma w środku -.-, taki zaczep (nie wiem jak to nazwać) od magu wsypowego po jakimś czasie poluzuje ci sie, szybko się ściera i wtedy otwiera się sam i kulki się wysypują, rączka od ładowania na przedniej części po miesiącu, może 2 ułamie ci się pod wpływem naciągu, więc jakby co odrazu radził bym ci ją czymś umocnić, bo trzyma się ona tylko na 2 śrubki.

pozdrawiam