oXyder Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Witam, dzisiaj na treningu wypadł mi pin, który to trzyma replikę za uszka i po jego wyjęciu można ją rozłożyć. Bez tego pinu lufa mi się trochę majta i jest lekka szczelina między górną a dolną częścią body. Z racji, że mam zamiar w najbliższym czasie sprzedać tą replikę poszukuję tego właśnie pinu. Może ma ktoś z Was coś takiego na sprzedarz, albo wie gdzie to można kupić? Quote
ATISHOO Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 http://asgshop.pl/catalog.php?cat=48 Quote
oXyder Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 Dzięki za chęci, ale 1. nie pasuje 2. 30zł + wysyłka to trochę dużo za kawałek śruby. Gdyby możnabyło dostać taki pin jak mi potrzeba w miarę tanio w takich źródłach jak asgshop to nie zadawałbym tutaj tego pytania :P Quote
wally Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Tak, gwoli ścisłości, - koszt tych pinów to 43 lub 49 zł, - pasują na pewno, - sprzedawane są zawsze w komplecie (2 szt). - najtańszym źródłem dostaw takich pinów są allegro i komis wmasgu, z tym, że w obu tych miejscach bardzo trudno je zdobyć. Quote
Crusher Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 A nie mozna dać kilku grubych drutów, skleić, prysnąć sprayem na czarno i juz? Jeśli się to starannie zrobi to nie będzie się to tak rzucac w oczy.. :) Quote
chrzanu Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 to lepiej zwykłą śrubę i z jednej strony dać nakrętkę Quote
oXyder Posted February 13, 2008 Author Report Posted February 13, 2008 Chodzi o to, że eMkę chcę sprzedać, a jedyna jej usterka to właśnie ten pin. Bez tego raczej nie znajdę jakichkolwiek chętnych. Na szczęście kumpel ma body od tej broni, mam nadzieję, że znajdzie ten pin. W każdym bądź razie dzięki za pomoc Quote
hubertosq Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 ja mam tkai pin jak chcesz?? hubert.stefan@gmail.com Quote
Recommended Posts