oXyder Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Jak w temacie.. czy i jeżeli tak to gdzie można dostać materiał Ripstop w kamuflarzu DCU 3c? Mile widziane także inne camo. Quote
BlueGun Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 (edited) www.kamizelki.prv.pl czy cuś takiego jeśli dobrze pamiętam. Tam poszukaj. A tak wogóle to google - fabric+camouflage 8) a jakbyś przypadkiem znalazł fabric rhodesian camouflage.... Edited February 9, 2008 by BlueGun Quote
MAJOR762 Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 BlueGun - to jest forum a nie sklep. Do tematu - w Polsce na 100% nie ostaniesz, poszukaj na E-Bay'u i zagranicznych sklepach ale raczej nie dostaniesz. Quote
sgt.Chaos Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Racja, to forum, ale w tamtejszym komisie można czasem dorwać materiał, a i pisujący tam ludzie znają się na rzeczy. Ja bym tam zapytał. Quote
MAJOR762 Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Wiem, sam jestem tam zarejestrowany i bywam regularnie. Ale tak jak napisałem - materiału w tym kamuflażu raczej w Polsce nie dostanie, na kamizelki.prv.pl też nikt nie sprzedawał. Kiedyś widziałem na allegro ale to była Cordura 1000 a nie rip-stop. Quote
oXyder Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 Czyli pozostaje opcja kupienia DCU i wyprucia co potrzebne :P Jednak jest ona trochę za droga, więc chyba sobie podaruję :s Quote
MAJOR762 Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 http://www.allegro.pl/item309476373_materi...y_camo_dpm.html Uderzaj w maila/telefon tego Pana. Nie musisz dziękować, mówiłem że gdzieś kiedyś widziałem na allegro ;) Quote
MAJOR762 Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Shit, sam pisałem że RipStopu nie ma tylko Cordura.....sie zawinąłem ;) Przyznaję, mój błąd, źle mi się jakoś skojarzyło ;) Quote
oXyder Posted February 14, 2008 Author Report Posted February 14, 2008 Hehe, widziałem tą aukcję i tego materiału mam zamiar uszyć pokrowiec na broń :P Tylko nie wiem.. Może OLIVE wziąć? Całe Alice w tym jest.. dobrze by się komponowało.. No nie wiem, jeszcze pomyślę, ale pokrowiec zrobić trzeba, a RipStop do innych celów był mi potrzebny, ale przeżyję ;) Quote
cavtan Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Oliv z aukcji nie jest tak naprawdę oliv... ;-) Mam w domu próbkę. Quote
Recommended Posts