Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Oficjalny] M4A1 [ICS]

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Witam. Zamierzam zamontować na emeczce granatnik m203 boyi-dboys (bezpośrednio pod lufe, nie na szynach). Czy ktoś z was ma zamontowane coś takiego na m4 ICS? Jakieś problemy, sugestie? Z góry dziękuje za pomoc.

Posted

Hej, mam pytanie chce wymienić sprężynę. Rozkręcam górną część gb. Mam tłok ze sprężyną, co dalej? czy tak jak w tm?

Z góry dzięki za pomoc ;)

Posted

Hej, mam pytanie chce wymienić sprężynę. Rozkręcam górną część gb. Mam tłok ze sprężyną, co dalej? czy tak jak w tm?

Z góry dzięki za pomoc ;)

TAK

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Panowie, ma ktoś pojęcie czy różnice w budowie ICS'a nie są na tyle duże aby pasował do niego zwalniacz magazynka DBoys/Boyi? Nie wiem jakim cudem, ale kolega urwał mi śrubę łączącą ten element. W żadnym sklepie metalowym nie mogę dostać tak małej średnicy, więc szukam jakiejś alternatywy.

Z góry dzięki za odpowiedź. ;)

• 1 month later...
Posted

Panowie szybkie pytanie bo naprawdę przeczytałem dość dużo tutaj i pewnie mi umknęło.Czy do ICS m4 UV da rade wstawić metal body innej firmy niż tylko te przesadnie drogie ics???

Posted (edited)

Jeszcze jedno pytanie bom jest ciekaw.Jak to jest z Body Abs-owym w ICS.Mam UV i mam body szarawe z oznaczeniami itp -bez oznaczenia od strony wyrzutnika łusek(w innych chyba tam cybergun coś tam pisze :P).A u kolegi widziałem niemalże czarne..Czym to jest spowodowane stara seria/nowa seria czy jak??Silnik Infinite a w naszym wmasgowym opisie zdjecie ICS TURBO 3000..Więc jak to z tym jest?

Edited by -MARIO-
  • 2 weeks later...
Posted

W zasadzie wszystko co pasuje do standardu TM, zakręcisz na ICSie. Kwestia tylko czy założysz to od razu, czy będziesz się musiał lekko pogimnastykować i coś wymienić.

• 3 weeks later...
Guest Dawid4009
Posted

Low capy boya też pasują- i podają kulki dobrze, w moim egzemplarzu.

• 3 weeks later...