maly10001 Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 POMÓŻCIEEEEEEEEEEEEEEE jak naprawić kolbę w AK-47s pękła kolba z lewej strony a nie wiem na jakiej zasadzie dziala gdyż to nie moja tylko pożyczona broń bede bardzo wdzięczny za pomoc chodzi mi głównie o to jak powinna wyglądać lewa strona kolby jest to płaskie czy wyglada jak podkładka :killer:
Pasti Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Niestety tak to już jest. We wszystkich egzamplarz kolba łamię się. Zawsze, na samym początku. O ile dobrze pamiętam(bo swojego Ak47s dawno zmieniałem body) po lewej ten krążek ma wcięcia na zatrzask i jest on płaski. Można też kupić taką kolbę i powinna być w porządku http://gunfire.pl/product-yid-1152189971-K...na-do-AK47.html pozdrawiam Pasti P.S.- nie wiem czy pomogłem, dość niesprecyzowane pytanie.
maly10001 Posted February 8, 2008 Author Report Posted February 8, 2008 oki dziex o to mi właśnie chodziło nie wiedziałem jak wygląda zakończenie tej kolby teraz moge już dorobić brakujący kawałek i zamocować go jakoś WIELKIE DZIĘKI PZDR
Recommended Posts