michalll Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Czy ktoś miał styczności z częściami tunningowymi wypuszczonymi niedawno przez PJ? Wiem tylko tyle, że są produkowane w tym zakładzie co element, ale to oczywiście nie wyczerpuje tematu. Ceny są konkurencyjne: np. zębatki helikalne + wzmocniony tłok - 179 zł Bore-up z dyszą -149 zł Quote
hellmans Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 To jest element z napisem P&J. O wytrzymałości elementa wiemi niezbyt wiele, ponoc tłoki są słabe, ale takie elementy jak np ciche głowice np daja radę, głowice cylindrów, cylindry,głowice tłoków, łozyska, prowadnice - tam trudno zrobić błąd w budowie, więc myślę, że można brać te elementy. Z zębatkami nie wiadomo, ale skoro krakman pisze, to pewnie wsadzili m140 i testowali. Quote
michalll Posted January 30, 2008 Author Report Posted January 30, 2008 Ponoć na m150 jeszcze się nie posypały. No ale to takie plotki ;) Quote
TheProsiak Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 A może ktoś już ma i używa tych części?? Interesuje mnie głównie Bore-Up i jego wytrzymałość, żeby głowica tłoka nie pękła na M130 i ful auto tak jak mojemu koledze DF :/ Quote
michalll Posted February 10, 2008 Author Report Posted February 10, 2008 Jeżeli części PJ są tożsame z elementem, to rzuć okiem do tematu o elemencie, bo jest właśnie o tym... Quote
Recommended Posts