Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Posiadam od niedawna Shotguna 003 Short. Z mojego, nikłego na razie doświadczenia wynika, że broń ta ma raczej niewielkie szanse z AEG'ami. Jedyną opcją jest skradanie się i atakowanie, póki ktoś Cię nie zauważy. Nie jestem zbyt zadowolony z tej broni, ale lepsze to, niż nic.

• 2 weeks later...
Posted

Ja nie tak dawno shitgana kupiłem, ale ślady i siniaki pozostałe po bliskim kontakcie z elektrykiem kolegi, mówią, że czas też taki kupić. Ze sprężyniakiem nie ma nawet szans na zbliżenie się do elektryka, chyba, że od tyłu.

Posted

Bzdury opowiadasz. Złej baletnicy, to i majtki w kroku przeszkadzają. Pewnie, że z elektrykiem jest łatwiej biegać i tylko hajkapa podkręcać, ale zamiast takiego stylu, spróbuj pomyśleć. IMHO początek z szotem uczy bardzo wielu dobrych nawyków i odruchów.

Posted

Bzdury opowiadasz. Złej baletnicy, to i majtki w kroku przeszkadzają. Pewnie, że z elektrykiem jest łatwiej biegać i tylko hajkapa podkręcać, ale zamiast takiego stylu, spróbuj pomyśleć. IMHO początek z szotem uczy bardzo wielu dobrych nawyków i odruchów.

Święte słowa. Dobre przygotowanie też do snajpera o czym też się przekonałem.

Polecam.

Pozdrawiam serdecznie.

Posted

jak na 85 zł ten Mossberg 590 czesto sie psuł.

Ale aktualnie chodzi w miarę.

Osobiscie uważam że nieźle sie sprawuje gdy padnie nam bateria albo ogólnie broń. Ale nie jest dobry na dłuższą zabawę...

• 4 years later...
Posted

ja posiadam m56b, i pomimo tego ze to zadna "ameryka" to trzy kulki na strzal i przeladowanie co kazdy strzal daje duzo zabawy. co prawda nie jest to proste, ale mozna cos nim zdzialac nawet przeciw aeg'om pod warunkiem zakradniecia sie.

• Create New...