I3ongo Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Witajcie, moje pytanie to: czy ma sens kupowanie przedniego chwytu RIS BOYI do CA m15 SL? bardzo chętnie przerobiłbym go na wersję RIS i chciałem się dowiedzieć, czy szyny te są dobrej jakości, czy może też trzymać i czekać na choćby TO. Z góry dzięki za odpowiedź. Quote
maxavelli Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Dotykalem i CA i Guardera. Wez Guardera. Ale jesli juz czekac to na zwykle risy, a nie na wersje do HK416 (nie mozesz w niej odpiac dolu). Quote
Shadow Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Przecież ten ris z jego linku ma zdejmowany dół, a wygląda jak od hk416 (mowa o Guarderze). Sam go mam i jestem bardzo zadowolony, w porównaniu do CA jest lepszy. Quote
maxavelli Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Mialem go w rece z wyrazna adnotacja marzana, ze dolu z niego nie zdejme. Jesli zdejme DOLNA CZESC (a nie DOLNA SZYNE) to nie bede mogl w ogole skrecic tego zestawu i co za tym idzie - zalozyc szyn bocznych, bo on sie trzymaja tylko wtedy gdy sa obie w calosci. Dlatego polecam Guardera zwyklego ,w ktorym mozesz zdjac dolna SZYNE i zamontowac dzieki temu np. M203 na lufie. Quote
Shadow Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Aha, o to Ci chodzilo, ok, potwierdzam. ;) Quote
Recommended Posts