Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Systema PTW M4 - nowa wersja

Recommended Posts

Posted

Zasłyszałem gdzieś, że Systema ma wprowadzić niedługo nowe wersje replik karabinów M4. Obniżka cen M4 Systemy na ASGShopie oraz informacja o wstrzymaniu dostaw tych karabinów na 2 miesiące przez producenta wydaje się to potwierdzać.

Wie ktoś o tym coś więcej?

Posted

Goren - zanim zaczniesz pisać coś o lekkiej ściemie to rozpoznaj proszę temat dokładnie...

Systema wypuszczając info dotyczące MP5 od razu poinformowała dealer-ów o problemach z dostawami z powodu przygotowań i zmian związanych z rozbudową linii produkcyjnej.

Problemy z dostawami nie dotyczą tylko działu PTW lecz również części do AEG.

Wszystko ma wrócić do normy po SHOTSHOW

Model 2008, który został zapowiedziany już we wrześniu 2007r będzie w pełni osiągalny po owej konwencji.

Na chwilę obecną została "rzucona" bardzo mała partia modeli 2008.

Jeżeli chcesz się czegoś dowiedziec o modelu 2008 to po prostu zapytaj na info@asgshop.pl - model 2008 to żadna tajemnica...

Ps.

To nie jest oficjalne forum systemy. A jedynie użytkowników PTW…

Posted

Napisałem, że "wydaje mi się" co nie równa się pewności więc pytam. Informacja ta, brzmi jak marketingowy chwyt, których pełno na stronach dealerów (ASGShop akurat wypada w tym temacie bardzo pozytywnie, bo opisy produktów są rzetelne)

Dziękuję za sprostowanie.

O modelu 2008 już wszystko przeczytałem co potrzeba. Ciekawe tylko jaka będzie cena w Polsce :]