Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam kupilem replike rok temu ciezka bardzo chcialbym ja przerobic ale nie wiem co to;P Nie mowicie ze kupic cos lepszego mam bo ona tylko na treningi ogolnie gram w Paintball! Latem bylo spox troche mala moc a chcialbym to poprawic i jeszcze jedno dizs 5min temu po strzelance jak mialem pelen magazynek to naladowaniem byly problemy i nigdy do konca ladowac nie moglem bo sie zacinal ;/ o co chodzi??

Tu zdjecie:

p1040291qr4.jpg

Posted

Jako, że krajanin mój jesteś a narodziłem się właśnie w Nowym Tomyślu odpowiem Ci. Jest to wariacja na temat wyżej wspomnianego Colt'a. Jakich kulek do niego używasz? To może być powód zacinania.

• 4 weeks later...
Posted

Jako, że krajanin mój jesteś a narodziłem się właśnie w Nowym Tomyślu odpowiem Ci. Jest to wariacja na temat wyżej wspomnianego Colt'a. Jakich kulek do niego używasz? To może być powód zacinania.

Ooo z Nowego jestes :) Wiec uzywam do niego tych gowien zoltych naoliwilem go i jest juz sprawny niestety podczas strzelanki nacisnelem guzik od magazynku i juz magazynku nie mam ;/ :wink:

Posted

Dobry słowa... Wariacja.

Colt ma zupełnie inny spust, a obrazek jest dość ciemny i niewiele na nim widać, tylko kształt.

Wnioskując po tym co napisałem wyżej i po tym co ty napisałeś, jest to pistolecik z odpustu. Żaden znany mi magazynek do lepszych replik nie niszczy się po tym jak wypadł. Nie raz kumplowi wypadł magazynek od Walthera CG (takie coś głupiego za 60zł) i działa jak należy do dziś. Magazynek Glocka 17 KSC-KWA tego samego właściciela wylądował na betonie z 2 na 1 piętro i chodzi jak należy :lol:.

Po prostu, chcę Ci uświadomić że z tą repliką nic nie zrobisz. Jedynym wyjściem które będzie się opłacać jest kupno lepszej repliki.

Posted (edited)

Po głębszym przyjrzeniu się widać oznaczenia na zamku.

Po kształcie widać że to na pewno Colt, bo na pewno nie Hi-Capa, ale co to jest za spust?

Edited by dr_wisla
Posted (edited)

Troche udało mi sie rozjaśnić zdjęcie.

th_66798_p1040291qr4_122_1193lo.jpg

Widać na zamku napisy na kształt TMowych z Hi-capy: OPS-M.R.P CAL.45 .

Na dobrą sprawe to może być hi-capa z jakimś groteskowym spustem ponieważ reszta pasuje.

Wyglada jak hi-capa ze spustem od tego : http://www.military.pl/cyber-gun_161m/colt...agle_3504t.html

Ja już pomysłów wiecej nie mam :P

ps: co do mojego poprzedniego posta to chodziło mi o KWC nie KSC, ot taka drobna pomyłka w nazewnictwie :P

Edited by ravic
  • 1 month later...