Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Wielki mod do st:ja http://www.kotf.com/main.htm rewolucja czy nieskończone przekładanie terminów?

Pisać opinie co o tym sądzicie.

Ja uważam że Tim(główny wydawca moda) skończył go na początku 2007 roku, a widząc potencjalny zysk z popularności strony, zaczął przekładać premiery do nowego roku, a aktualna możliwa premiera 1.01.08 jest według mnie bardzo możliwa, bo nigdy Tim nie podawał że wyda dwie partie. W każdym boć razie czekam niecierpliwie na moda. :uśmiech:

Edited by cimek
Posted

Dawno w to nie grałem, bo po prostu nudziło mnie już... Ale jak patrzę na filmiki prezentujące tego moda, to aż zachciewa mi się znowu pograć, tylko trzeba poczekać :(

Posted

Kiedyś śledziłem postępy nad tym modem, byłem pełen wiary... Ale w końcu, jak większość użytkowników "Timowego" forum, uświadomiłem sobie że ten mod nigdy nie ujrzy światła dziennego, a nawet jeśli, to teraz niech gość się wypcha.

Posted

I wyszedł mod, tylko żeby móc w niego trzeba zamówić płytę dvd za cenę 75 $ (opłata niby tylko za przesyłkę) bo download jak nie to niema.

Posted

Jedzie przekrętem na kilometr. Gra darmowa, a downloadu nie ma, tylko wysyłka za 100$. A to pudełko które jest na zdjęciu? Czyżby Tim zupełnie za darmo (jak sam pisze), rozprowadzał tego moda i jeszcze dokładał do interesu? Haha, co ten człowiek wcześniej robił, kantował w pokera na ulicy, czy co?

Posted

Jedzie przekrętem na kilometr. Gra darmowa, a downloadu nie ma, tylko wysyłka za 100$. A to pudełko które jest na zdjęciu? Czyżby Tim zupełnie za darmo (jak sam pisze), rozprowadzał tego moda i jeszcze dokładał do interesu? Haha, co ten człowiek wcześniej robił, kantował w pokera na ulicy, czy co?

Pewnie żebrał na ulicy :) Ale trzeba poczekać coś koło 1 tygodnia jeszcze i zobaczyć na youtubie czy jakieś filmiki z moda się pojawiły, jak nie Tim ma przerąbane, a nawet prze*****. :wink: