Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam. Mam mp5 wella i zastanawiam się nad sprężyną sp110 guardera. Kiedyś czoper przy pisaniu recenzji mp5 cymy pisał że taką własnie sprężyne wstawił. Czy do mp5 well też się nada? Czy to nie za mocny tuning dla pozostałych cześći??

Posted (edited)

Tylko nie Mad Bull. Skopane oznaczenia i jest z nimi jak z jakością chińskich AEg'ów - trafisz dobrą to będzie miała dobre oznaczenie i nie straci mocy, trafisz na lipna to zamiast M100 będziesz miał M120 i po miesiącu zostanie ci połowa mocy. Jeśli M110 to tylko Guarder lub 150 PDI.

Edited by MAJOR762
Posted

z Twoją wiedzą techniczną jest chyba na bakier,sprężyny mad bulla nie są z drutu tylko ich zwoje są płaskie,co znacznie wydłuża żywotność takiej sprężyny(mam na myśli to,że się nie ubije po długim czasie)

Posted

To poczytaj na forum o MadBullach i popatrz opinie jak niektórym po miesiącu spadła moc na nich o kilkadziesiąt FPS albo jak OLO w tuningowanym kałaszu Cymy na M110 Madbull wyciągnął 450fps bez bore-upa itp. Jak to jest według Ciebie dobre to gratulacje :wink:

Posted (edited)

Zgadzam sie z Majorem. MadBull to ogólnie kicha. Granaty gazowe do kitu, gumki do niczego, lufy też nedzne. Mam wrażenie, ze sprężyny będą dokładnie takie same.

Edited by poldeck