snajperwood Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 czesc jak w temacie planuje kupno tego cacka http://allegro.pl/item285328132_pistolet_a...ll_prezent.html myśle ze rozsądna cena osiągi i wykonanie tez na poziomie, planuje strzelanie z kulkek 0,36 g, mam nadzieje ze wpuszczą mnie z nim na duze strzelanki, bo ma sporą ilosc fps..., a jak wiecie nie zawsze wpuszczają z takimi gnatami. pozdro
Guest frank_martin Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Hahaha. To tani Shit. Nie kupuj tego. Pozdr.
Guest frank_martin Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 (edited) Nowe strzelanie z kulkek 0,36 g, Hahahaha mam nadzieje ze wpuszczą mnie z nim na duze strzelanki, bo ma sporą ilosc fps. LoL a jak wiecie nie zawsze wpuszczają z takimi gnatami. j.w. A z aukcji Najwytrzymalszy GLOCK 26Mwersja Heavy Oryginal! Wyjątkowo wytrzymały, Skala: 1:1! TEN PISTOLET TO LEGENDA XX WIEKU! Hahaha Historia oryginału:Glock26 należy do najcelniejszych pistoletów sprężynowych. Dodając do tego dobrą jakość wykonania, blokadę spustu otrzymujemy produkt, który zadowoli każdego miłośnika pistoletów sprężynowych. Podobnie jak w pistoletach bojowych, po wykorzystaniu całego magazynka zamek pozostaje w tylnej pozycji. Glock od roku 1980, kiedy to wygrał konkurs na pistolet przeznaczony dla austriackich sił zbrojnych, zdobył uznanie specjalistów i jest obecnie jednym z najbardziej popularnych pistoletów na świecie. Znajduje się na wyposażeniu amerykańskiej policji, armii szwedzkiej, holenderskiej i norweskiej. LoL Nic więcej Dane Techniczne: * Długość: 16 cm * Napęd: sprężynowy * Materiał: elastyczny plastik ABS * Tryb ognia: pojedynczy * Waga: klasa HEAVY - CIĘŻKI! * Magazynek: 15 kulek * Zasięg: około 15 metrów Ogólnie:Taką ciemnotę ludziom wpajać to wstyd. To prowokacja? Chyba tak. Na WMASGu są debile(np. Ja) ale to już przesada. Pozdr. P.S.Jeśli ktoś z modów uważa że to SPAM to proszę usunąć. Edited December 26, 2007 by frank_martin
Sailus Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 o lol normalnie jak to przeczytałem to sie zastawiam czy takiego sobie nie kupic :) niezła moc :D
Polko Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Oj sie wysmiewacie z chlopaka 8) Jak chcesz kupić w miare dobra sprezyne za male pieniadze to polecam http://www.zbrojownia.com.pl/ Napewno znajdziesz cos dla siebie ;-)
Recommended Posts