Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, nie moglem znalezc podobnego tematu, wiec zalozylem nowy.

Otoz jaki tuning wytrzymalosciowy w replice G&P M4A1 New Type mozna wykonac ?

zalezy mi tylko na wytrzymalosci bo chce sciagnac replike z WGC i nie chce miec problemow z roznego typu awariami.

Jesli mozecie podajcie jaki bylby koszt takiego tuningu i co dokladnie trzeba by wlozyc do owej repliki.

Pozdrawiam i z gory dziekuje.

Chmielu7

Posted

Jeśli nie masz zamiaru wykonywać tuningu mocowego to wystarczy wymienić głowice na Promyka

i problem masz z głowy. jeśli chodzi o GB.

A reszta tak jak pisal maciek z tym, ż e akurat komory hopa nie trzeba wymieniać od razu bo jest dość dobra.

Co do kabli to może warto wymieniać w chińczykach bo w G&P są bardzo dobrej jakości.

Posted

Dzieki za powyzsze odpowiedzi, ale mam jeszcze jedno pytanko.

Naczytalem sie troche o tym G&P i widzialem, ze ludzie narzekali na tlok ? czy moze mial ktos stycznosc z ta eMka lub podobna G&P ale "nowszej partii" i czy ten problem jest nadal ? Warto odrazu wymienic tlok ?

Posted

Ja miałem styczność (skladalem na m120s), biały tłok(taki teraz dają ) jak polatał na tej sprężynie troche nie miał większego zużycia, ale na dłuższą mete wymiana będzie konieczna. W stocku....nie sądze, ale jeśli nie daje ci to spokoju kup albo tłok Guardera albo Prometheusa :) .