Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jedyna różnica,jaką zauważyłem, to 031 ma większego ROFa na stockowym aku.(mam w teamie i 028 i 031).no i jakoś tak bardziej się dźwignia selektora odkręca.no ale może to wina modelu.

Posted

;) A mój 0.28C ma zasięg 65tys lat świetlnych :-F

Chaos, nie bulwersuj się... każdy chińczyk to loteria

Jeden strzela na 2cm albo wcale, a drugi na 5km przez 50lat na stockowej gumce hu.

Posted (edited)

Zależy jeszcze, co ktoś rozumie przez pojęcie "zasięg skuteczny".

Aczkolwiek, czasami stockowe chińskie repliki, potrafią zadziwić... I strzelają lepiej niż te z wymienionymi gumkami itd...

Witam

Że tak trochę nie do waszej rozmowy się zapytam. Na dniach zamierzam kupić AK47 modelu CM.028B No i tam brakuje szczerbinki i mam pytanko czy szczerbinka z prawdziwego, ostrego AK będzie pasować do mego przyszłego cm.028B ??

Dzięki z góry i pozdro...:D

Edited by Patryklen12
Posted (edited)

Jestem wyluzowany ...

Chyba tak. A jakaś szczerbinka np. od Krakmanów taka droga jest ?

No raczej 70 dych piechotą nie chodzi, a mam możliwość załatwienie takowej szczerbinki to chyba raczej 70dych w kieszeni mieć no nie ?? I dlatego się pytam czy szczerbinka od ostrego AK47 będzie pasować do cm.028B.

Pozdrawiam...:D

Edited by Patryklen12
Posted (edited)

To i tak nie zmienia faktu, że za to wszystko dam ponad 50zł, a trochę przypiłować to nie jest duży problem.

Sry... za double post :D

No co nikt nie wie ?? - Czy z ostrego Ak47 będzie pasować szczerbinka do cm.028B ?? :D

Edited by Patryklen12
Posted

Witam mam taki problem zakupiłem mojego cm.028 u Krakmanów i oni wymienili mi gumkę HU na przeźroczystą Guardera, czyli tą którą raczej nie polecacie :( Wtedy innej nie mieli więc pomyślałem sobie, że ok niech stracę i teraz mam problemy z tego powodu wszystko w mojej replice śmiga ok z tym, że mam jeden duży problem a mianowicie gdy ustawie dobrze HU (tzn nie ważne jak jest ustawiony po prostu tak aby wykluczyć złą regulacje HU kulka leci prosto nie ciągnie ani w górę ani w dół) kulka zawsze leci mi w prawą stronę :( w płaszczyźnie poziomej jest ok leci prosto ale w horyzontalnej ciągnie w prawo i jest to strasznie denerwujące ponieważ trudno jest trafić z 20 metrów w drzewo, że o człowieku nie wspomnę :D Moje podejrzenie jest takie, że Krakmani, źle zamontowali gumkę względem lufy albo po prostu uległa ona uszkodzeniu. Mam jeszcze jedno pytanie chciałem zrobić ostatnią inwestycję w tego ak ponieważ chcę jeszcze jakiś czas z niego postrzelać i planuję wymianę gumki HU i lufy na precyzyjną powiedzcie proszę czy to będzie dobry wybór z góry dziękuję.

http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=439

http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=55