Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Jeśli sam nie grzebałeś, jest tak od momentu kiedy przyszło od Krakmanów to tak. Spaprali robotę, powinieneś żądać, aby to poprawili. Jeśli chodzi o nowe gumki to polecałbym Systema/Madbull/Zielona G&G. Lufa będzie ok.

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za pomoc kupię te produkty które opisałem w poprzednim poście skoro gumka i lufa systemy będzie ok i oddam znajomemu który się na tym zna aby tym razem wszystko było ok :) a co do krakmanów to gdybym mieszkał w Krakowie to wsiadłbym do tramwaju i podjechał do nich a wysyłanie tego z powrotem nie ma sensu tym bardziej że zamiana chińskich części na chińskie tuningowe części mnie nie interesuję :D btw max za 3 miesiące kupuję m16 g&p :D

Posted

Wywaliłem HU (przeźroczysty czyt. shit) Guardera wstawiłem od nowa oryginalny Cymy zrobiłem sobie teflon fix do tego i teraz śmiga wszystko aż miło w porównaniu do tego co było wcześniej to teraz można trafić w człowieka z 25-30 metrów a wcześniej nie mogłem trafić w bramę 4 na 10 metrów z takiej odległości XD

Posted

Czy akumulator 1500 mah 8,4 v firefox ni mh daje dobre osiągi w cm 048s zimą?

Sama biała gumka Guarder-a nie jest zła, trzeba umieć ją dobrze założyć. Mogłeś mieć smar na gumce, kulkach, w magazynku... 25-30m to nie jest za dużo jak na twój karabin. Spokojnie da się wycisnąć 40-50m na stocku.

Posted

Eh. Wsadziłem SP120 Guardera do stock cymki, poszła zębatka tłokowa. Pokombinowałem trochę i wsadziłem metalowe łożyska (ślizg) i wywaliłem metalową podkładkę z tłoka, to poszedł tłok... Mam jakieś szanse na normalną prace GB z tą sprężyną (jak tak, to jaki tłok do ok 60zł polecacie?), czy odpuścić i latać ze stockowymi 360 fps ?

Posted (edited)

;) To zależy od Twych upodobań i funduszy, jeżeli stać Cię na wymianę części co jakiś czas, to tuninguj. I nie ma tu "cyma , systema czy uzi z bazaru za 5zł" Jeżeli jest coś mocne to posiadacz musi liczyć się z dość "częstą" wymianą części w stosunku do replik ze stockowymi 360fps.

Edited by hasfa
Posted

Czy ktoś może posiada 0.28C (wersję z kolbą od m4) Jak się ona sprawuje, czy lata na boki? I jak jest z trwałością łączenia kolby z body.

Rozwiejcie w końcu me wątpliwości.

Posted

Głupie pytanie i na pewno już gdzieś w tym temacie była odpowiedź, ale za długo by szukać. Jak długo ładować nową, pustą baterię od cm.028?

I właśnie dlatego, nikt nie powinien Ci pomóc - PRZYNAJMNIEJ JA NIE POMOGĘ, RĘCE DO DUPY(sorry foka za słownictwo, lecz to jest w imię konieczności) CI NIE PRZYROSNĄŁ, JEŚLI SOBIE POSZUKASZ

Pozdro....600,

Patryklen12

Posted

Poprosiłem tylko o udzielenie krótkiej, jedno liczbowej odpowiedzi. Nie zakładam nowego tematu, aby wypytać o coś co już było i wystarczy wpisać w szukajkę. Przeszukiwanie 30 stron tematu zajmuje sporo czasu. Problem jednak jest już nieaktualny, uzyskałem pomoc.

Posted (edited)

Właśnie jestem po pierwszych testach mojego kałaszka i z każdą chwilą wyrabia sobie u mnie coraz lepszą opinię.

Kulki: guarder 0,25g

Cel: denko jakiejś butelki około 7cm średnicy

Odległość: 20-30m

Bardzo częste trafienia (około 7/10)

Te same kulki, 50m, szybka 40x50cm, ta sama celność. Chociaż przy końcowych metrach znosiło lekko z lewo, ale to wina wiatru.

Rewelacyjna replika z doskonałymi imitacjami drewna. Wszystko ciasno spasowane, ciężka, metalowa. Cud miód i orzeszki.

Zapomniałem dodać, że moje magazynki nie mają żadnych problemów z podawaniem kulek, 0 pustych strzałów. Hi-cap od cymy i low-cap P&J.

Edited by jebutek
  • 3 weeks later...
Posted

Magazynek Low-Cap do AK [CM] <--- tak napisał sprzedawca, więc powinny to być CM :P Gdyby to były pejoty, brałbym od razu, a tak mam mały dylemat (szczególnie że mogę odebrać osobiście).

Posted

Jeżeli chodzi o krótkie lowy od P&J to ta imitacja czegoś co ma utrzymywać kulki nie działa. Wystarczy dmuchnąć, żeby wyrzuciło kulki w kosmos.

Niedługo kupuję mid-cap od cymy to zobaczymy jak działa.