Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam go 2 miesiace. Gdy jest zimno przestaje strzelac slychac dzwiek zaciecia i koniec po jakims czasi strzela przez momet na stockowej batce ladowanej mikroprocesorowo. Co moze byc nie tak ? . pomozcie

2 sprawa to to ze na auto kulki zapychaja lufe i rozwla je w srodku po kilku kolejnych strzalach lufa sie oczyszcza i zowu wali...

pomoze mi ktos ?

Posted

to ,że nie strzela to wina baterii,stokowe zazwyczaj są na jedną strzelankę i to w lecie,bo w zimie bateria szybciej się rozładowuje.

A co do lufy to zmień kulki na np extreme,gold fire,blester - jedne z tańszych

Posted
Zapomnialem dodac ze uzywam extreme 0.20 : ]

Albo masz niesamowicie brudną lufę, albo jest ona krzywa.

Ja do tego modelu osobiście polecam 9.6V 1800 SANYO LARGE. Stokowa poszła na śmietnik już w pierwszym tygodniu.

Posted

no krzywa raczej nie jest no chyba ze jestem slepy wyczyszcze ja zobaczymy jaki bedzie tego efekt...

A i mam jeszce pytanie co doprecki (wiem ze jest od tego inny temat) ale moglby mi ktos podeslac link z jakas systemka jak najdluzsza czy czyms w podobnym przedziale cenowym ? . pls.

pzdr.

Posted

od razu Ci powiem, ze jak kupisz precke od AK, bedziesz musial ja troche przykrocic poniewaz nie da zamknac sie tlumika plomienia, wiec radze kupic dluzsza z tlumikiem - lepszy efekt i lepsze skupienie.

Posted

od razu Ci powiem, ze jak kupisz precke od AK, bedziesz musial ja troche przykrocic poniewaz nie da zamknac sie tlumika plomienia, wiec radze kupic dluzsza z tlumikiem - lepszy efekt i lepsze skupienie.

No nie wiem, przynajmniej u mnie jest tak dziwnie, ze tlumika plomienia przykrecic nie moge...

Posted

U mnie odkreca sie bez problemu...

Tylko pytalem krakmanow o tlumnik to mi powiedzieli ze bedzie problem z tym tlumnikiem bo w tej replice sie nie odkreca...

Normalnie noooob :L:

Posted

U mnie odkreca sie bez problemu...

Tylko pytalem krakmanow o tlumnik to mi powiedzieli ze bedzie problem z tym tlumnikiem bo w tej replice sie nie odkreca...

Normalnie noooob :L:

To juz raz napisałeś,a ja jeszcze jaz mówie ,że on SIĘ ODKRĘCA!! MA GWINT LEWOSTRONNY 14mm!!

• 2 weeks later...