Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Sklep z pirotechniką m.in. airsoftową.

Proszę wpisywać tutaj swoje uwagi (sensowne a nie typu: wysłałem wczoraj maila i jeszcze nie odpowiedzieli, co robić ??, Dostałem wczoraj paczkę, super sklep – takie komentarze proszę kierować prywatnie do sklepu.) na temat sklepu.

• 5 months later...
Posted

Raz robiliśmy oddziałem zamówienie na świece dymne... Było tego w sumie niewiele (bodaj z 5 na sumę nie przekraczającą 100zł) a już dostaliśmy jakiś tam rabat... W tej cenie za którą oferują "śiczki" nie ma na co narzekać...

Taki granat dymny GD-10 (teraz widzę podrożał - 20zł , wtedy bodaj 10) , bardzo fajne rozwiązanie odpalania przez zawleczkę , gęsty biały dym i klimat nie z tej ziemi :D Również mniejsze kolorowe po 7zł bez zarzutu... Generalnie porządny sklep z pirotechniką , który mogę śmiało polecić ;)

PS.: Jeżeli za bardzo posłodziłem - okroić :P

Posted

Ja powiem tylko tyle - nie kupiłem niestety tam nic, bo jakoś się nie zło złożyło, ale przez gg rozmawiałem wiele razy z kimś od nich. No w każdym razie numer jaki mają na stronce - Osoba z którą rozmawiałem bardzo miła, dodatkowo przy lekko ponad 120 zł miałem dostać całkiem, całkiem rabat plus obniżone koszty kuriera.

Z samego podejścia do klienta polecam !

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

+ Za pirotechnikę dobrej jakości;

+ Za poinformowanie mnie telefoniczne i na GG o opóźnieniu realizacji zamówienia, z uwagi na braki u producenta towaru ( a zapłaciłem im na konto 700 zł w formie przedpłaty i zacząłem się nieco denerwować :mrgreen: );

+ Za przysłanie paczki w drugim ale uzgodnionym terminie z ponownymi przeprosinami za obsuwę.

POLECAM.

• 3 years later...
Posted (edited)

"6os w szpitalu z bardzo ciezkimi urazami dloni. Jedna osoba otwarta cala dlon, kolejny chlopak 2 palce do rekonstrukcji 1 do amputacji."

wybuchające race:

http://www.firebis.pl/index.php?p=galleryGalleryShow&iIdLink=90&iType=1&iPhoto=2

jakby ktos nie wierzył, filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=TFvcrPczaWU

i pomysleć, że ostatnio ze znajomymi je odpalaliśmy na ślubie...

Edited by p_wn