Cappuccio Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Sklep z pirotechniką m.in. airsoftową. Proszę wpisywać tutaj swoje uwagi (sensowne a nie typu: wysłałem wczoraj maila i jeszcze nie odpowiedzieli, co robić ??, Dostałem wczoraj paczkę, super sklep – takie komentarze proszę kierować prywatnie do sklepu.) na temat sklepu. Quote
snipermaku Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Raz robiliśmy oddziałem zamówienie na świece dymne... Było tego w sumie niewiele (bodaj z 5 na sumę nie przekraczającą 100zł) a już dostaliśmy jakiś tam rabat... W tej cenie za którą oferują "śiczki" nie ma na co narzekać... Taki granat dymny GD-10 (teraz widzę podrożał - 20zł , wtedy bodaj 10) , bardzo fajne rozwiązanie odpalania przez zawleczkę , gęsty biały dym i klimat nie z tej ziemi :D Również mniejsze kolorowe po 7zł bez zarzutu... Generalnie porządny sklep z pirotechniką , który mogę śmiało polecić ;) PS.: Jeżeli za bardzo posłodziłem - okroić :P Quote
Wolf.Tns Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Ja powiem tylko tyle - nie kupiłem niestety tam nic, bo jakoś się nie zło złożyło, ale przez gg rozmawiałem wiele razy z kimś od nich. No w każdym razie numer jaki mają na stronce - Osoba z którą rozmawiałem bardzo miła, dodatkowo przy lekko ponad 120 zł miałem dostać całkiem, całkiem rabat plus obniżone koszty kuriera. Z samego podejścia do klienta polecam ! Quote
rafik171 Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Bardzo dobry kontakt przesyłka doszła bardzo szybko. duży + Quote
Adrianol Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Szybko, sprawnie, bezproblemowo - POLECAM Quote
Regdorn Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Zakupy dokonane spory czas temu. Sprawnie, wybrałem odbiór osobisty, przy większej ilości udzielono mi rabatu: + Quote
luis Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 + Za pirotechnikę dobrej jakości; + Za poinformowanie mnie telefoniczne i na GG o opóźnieniu realizacji zamówienia, z uwagi na braki u producenta towaru ( a zapłaciłem im na konto 700 zł w formie przedpłaty i zacząłem się nieco denerwować :mrgreen: ); + Za przysłanie paczki w drugim ale uzgodnionym terminie z ponownymi przeprosinami za obsuwę. POLECAM. Quote
p_wn Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 (edited) "6os w szpitalu z bardzo ciezkimi urazami dloni. Jedna osoba otwarta cala dlon, kolejny chlopak 2 palce do rekonstrukcji 1 do amputacji." wybuchające race: http://www.firebis.pl/index.php?p=galleryGalleryShow&iIdLink=90&iType=1&iPhoto=2 jakby ktos nie wierzył, filmik: http://www.youtube.com/watch?v=TFvcrPczaWU i pomysleć, że ostatnio ze znajomymi je odpalaliśmy na ślubie... Edited August 28, 2012 by p_wn Quote
Recommended Posts