Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Takie pytanie:

Warto coś tuningować w GB? Jak tak to co najbardziej podniesie kulturę pracy?

Myślałem wstępnie nad łożyskowaną prowadnicą, uszczelnioną dyszą (jaka najlepsza w specshopie?), łożyskami (jakie najlepsze?) oraz markową sprężyna M120.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam

Myślę o tuningu mojego Boya opartym na sprężynie M130. Chciałbym kupić sprężynę Guardera oraz BU CA, i teraz mnie zastanawia - wytrzymają zębatki i gb? Dodam że moje AK jest "modem" PJ więc cała reszta jest wymieniona.

pozdrawiam

Drake

Posted

XYT wytrzymują nawet 150 tylko wtedy potrzeba duuuużej batki i mocnego silnika.

Jeśli chcesz działać np. na 9.6V i silniku Boyi to zębatki Torque Up albo Super Torque Up będą dobrą decyzją.

Posted

M130, naturalnie ;)

Cały czas się nad tym zastanawiam, bo AK strzela bardzo ładnie, ale że jego primary objective jest "silent hunting" to przydaloby sie go jakoś podrasować. Trza z daleka ściągać ;p

Posted

Witam,

Mam może głupie pytanie, ale jak zamontować ten montaż boczny na szynę? Czy ten dzyndzel trzeba jakoś obrócić, czy coś? Odpowiedzcie jak najbardziej "łopatologicznie".

Posted

Nasuwasz, dzyndzel obracasz w lewo i się trzyma- co w tym trudnego?

W takim bądź razie u mnie coś nie hula, bo robię właśnie tak, a montaż lata jak mu się podoba.

Posted

Ja z kolei zastanawiam się nad tą inwestycją...

http://www.asg.com.pl/product_info.php?products_id=1985

Niby pasuje do wszystkich, niby... KA dobrze się spisał w emkach, może w kałachach też da radę ;) Czytałem nawet pochlebne opinie.

Opłaca się brać to to?

W tymże miejscu odradzam instalowania przeźroczystych gumek guardera. Szybko się rwą i moim zdaniem są zbyt delikatne ;/ Cóż... systema się kłania :P