przemooo Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Witam, Ponieważ nie znalazłem nic na temat tych zestawów, może ktoś je użytkuje lub użytkował i mógł by je opisać co sie dzieje czy warte ceny ? Lub co byście radzili zakupić aby zwiększyć osiągi i kulturę pracy klamki ? Pozdrawiam. Przemooo Quote
kermit Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Zębatki same z zestawu 300% (helikalne) użytkuję na sprężynie sp140 podwójnie łożyskowanej i po ponad 2k bb na singlu i czasami krótkim auto spisują się dobrze - trochę się zęby skośne wyostrzyły ale żadnych pęknięć nie zauważyłem. Pozdrawiam Quote
mieciu-saper Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 To może odświeżę temat http://gunfire.pl/product-yid-1152190056-Z...t-Gear-Set.html zestawik ładny tani no i ponoć wytrzymały. Mam pytanie czy ktoś montował to u siebie albo wstawiał inne części tej firmy? Quote
MATTmcz Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 Ja mam to cudo :) sprawuje się całkiem nieźle ale mam to od niecałego miesiąca i muszę kupić nowy silnik. Jak kupie magnuma to zdam relacje z pracy zestawienia. Pozdr. Quote
Recommended Posts