Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Airsoftowy WOŚP – zlot w Strefie 51 - Częstochowa (13 stycznia 2008)

Recommended Posts

Posted

A czy do Strefy wybiera się jakiś posiadać AirSoftowej wersji LAW72 ? Bo posiadam oryginał, który chciałbym przerobić, ale w tym celu jeśli będzie można chciałbym "zmacać" wersje AS.

Dasz psztryknąć fotkę ? :mrgreen: :mrgreen: :-F mogę nawet zapłacić na wośp 8)

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Woody, genialny pomysl z ta kasa za fotke :)

O ile tylko ruffin-89 sie zgodzi, to ja takze bylbym chetny...

Nie pozwole co by taka okazja przeszla mi kolo nosa :)

Posted

Chyba lepiej będzie, zrobić zdjęcie grupowe i wydrukować je jako wielko-formatowy plakat, i wystawić je na allegro, oczywiście w limitowanej ilości- to zwiększy ich wartość :uśmiech:

Posted

Mi się bardziej widzi wydrukowanie tylu plakatów ilu uczestników by chciało, to byłaby bardzo miła pamiątka. W każdym razie ja na pewno taki sobie zrobie jeśli będzie opcja sfotografowania wszystkich ludków naraz.

Posted

Gitara :)

np 5 sztuk. moze tez z podpisami przedstawicieli ekip? :P

tzn nazwy ekip z tylu.

Idea szczytna, ale w ten sposób ogromnej ilości osób zamyka się drogę do super pamiątki :(

Posted

Nie wiem czemu nie ma na stronie WOŚPu, może zapomnieli, sami nam dostarczali plakaty i serduszka, a na scenie na Biegana Besku jak wręczy kasę też będzie zapowiedziany. Pewnie małe przeoczenie

Chrono będzie. Zdjęcia grupowe przewidziane, a mapy są wydrukowane, dostanie je każdy oddział.

Pozdrawiam i idę w kimę bo dzisiejsze ostateczne prace na poligonie mnie zabiły.

Do jutra!!

Posted

ale wy sie czepiacie ... nawet gdyby organizator chcial te 30 dychy przeznaczyc na organizacje takiej imprezy i tak bym pojechal ... dajcie juz organizatorom spokoj

Posted

Byłem!

Wróciłem!

Troche sie powkurzałem na swego gnata, bo wcześniej nie miałem czasu go przetestować po składaniu ale trudno.

Było miło. Nie będę pisał, ze supermegawykurfakerzajebiście ale miło. No i na konieć bigos poprawił mi nastrój.

Ps.: Ale Besku marnie losował... Nie trafiło mi się ;-) .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...