Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Airsoftowy WOŚP – zlot w Strefie 51 - Częstochowa (13 stycznia 2008)

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Crazy, czy targowisko będzie jakoś specjalnie oznaczone, czy trzeba będzie Cię szukać? W takim tłumie ludzi, to raczej ciężko pojedynczego osobnika znaleźć.

Edited by shadow333
Posted

Oznaczone będzie specjalnie punkt rekrutacyjny, przy którym dostaniecie dokładne info do kogo iść żeby kupić kulki, green gas (który też będzie można kupić) i jakieś tam inne drobnostki. O Chronometrze nic nie wiem, zapytam się dzisiaj i jakby co napisze.

Posted

Serduszka będą na kolby/gniazda magazynków/magazynki i na inne nadające się do tego miejsca, niestety nie w olivce tylko czerwone.

Dzisiaj nie dałem rady dorwać Beska, jutro pogadam z nim w sprawie chronometru i kasowania za pomiary na rzecz wośpa.

Posted

super pomysł z chrono:) Obkleimy sie serduszkami, zrobimy fote i wyślemy do Owsiaka z dopiskiem - "od Armii Świątecznej Pomocy " :D

no to jest dopiero zajebisty pomysł!!:D aj będzie się działo :mrgreen:

Posted

Puttin czytaj uważnie:

Serduszka będą na kolby/gniazda magazynków/magazynki i na inne nadające się do tego miejsca, niestety nie w olivce tylko czerwone.

Dzisiaj nie dałem rady dorwać Beska, jutro pogadam z nim w sprawie chronometru i kasowania za pomiary na rzecz wośpa.

Odnośnię chrono pomysł genialny, ozłocić pomysłodawcę! A później sprzedać na allegro dla WOśP :wink: :-F :mrgreen:

Posted

A czy do Strefy wybiera się jakiś posiadać AirSoftowej wersji LAW72 ? Bo posiadam oryginał, który chciałbym przerobić, ale w tym celu jeśli będzie można chciałbym "zmacać" wersje AS.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...