Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam mam stocka z minimalnymi zmianami: preclufa DF, gumka sylikonowa, tłok typu 0.

Jak już to cylinder typ zerp :roll:

Zależy czy będziesz strzelał na serii ciągle. Tak to tłok Deep Fire z tyatanowimi zębami się przyda.

O taki: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2346

Jak nie będzie serii to wydaje mi się że nie ma potrzeby kupna tłoka.

Ja planuję 12V Sanyo RC 2400mAh NiCD i nie wiem czy tłok będzie potrzebny.

Jednak każdy ma inny gust. Ja nie strzelam na auto ale inny z z wszystkiego zrobi karabin maszynowy.

Choć myślę, że jak kolega chyba wyżej mówił, że jedna porządna seria powinna załatwić sprawę :ok:

PS. Tylko używaj dobrej jakości kulek, bo przy tym ROF-ie jak Ci się zatnie kulka to tłok posypię Ci się po całym GB ;-)

Pozdrawiam serdecznie,

F4RR3LL Semi Shooter Only :uśmiech:

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka, zakupilem pierwsza replike i wybor padl na HK416 od JG, mam pytanko... czy do atrapy lasera pasują dobrej jakości baterie 9,6 w granicach 150zl ?? - zbytnio sie nie znam bo replika do mnie jeszcze nie doszła i nie bylem na strzelance wiec nie mam do czego porownac. z gory dzieki

Posted (edited)

H4xor z tą baterią mogą być problemy (w sensie włożenia do standardowej atrapy), jest ona węższa niż atrapy tego typu : http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=1982

Osobiście miałęm baterię firefoxa 9,6v 2000 mAh, w takim układzie ==== i na szerokość była ok, ale wystawała z puszki.

Nowik najlepiej wymierz jak duża jest ta atrapa i na asgshopie zazwyczaj podają wymiary baterii. pewnie coś dobierzesz.

Edited by zwierzu93
Posted (edited)

Lub poproś sklep modelarski być może ,że uda im się zrobić taką baterie jaką potrzebujesz ;).Albo zrób sam jak oczywiście potrafisz :)

Edited by H4xor
Posted

Serio? Nie widziałem szczerze mówiąc.

Ten ostatni link był do baterii Sanyo do kolby HK416 ;-)

Pozdrawiam serdecznie,

F4RR3LL

I do puszki którą dodaje VFC do HK416. Niestety chińczycy tej puszki nie dodają i wsadzają to coś co przypomina PEQ. Na szerokość zmieści tylko 2 ogniwa large.

Posted

3 ogniwa może się zmieszczą, gra nie warta zachodu dla mnie. Zawsze można kable wyprowadzić na tył repliki i zamontować ładownice na 1 maga do m16 na kolbie. Zmieści nam się każda bateria :)