hellmans Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Bo nie da sie jej wyczuć ;) wystarczy zejść ze spustu w odpowiednim momencie :F Quote
MAJOR762 Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=bDLOxvrNZOA następny filmik ukazujący działanie,Jakoś nie mogę wyczuć różnicy między auto a tym burstem.Pozdrawiam Rzeczywiście...........piękny, 4-strzałowy burst :mrgreen: Quote
Faroo Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Ja mam burst zainstalowany w palcu, wszystkim polecam taką metodę :D Sposób najszybszego wyćwiczenia palca: 20-kulkowe real-capy do G3... Na początku wydawały się malutkie, a teraz strzelam, strzelam, strzelam, a amunicja w nich dalej jest... Magia :D Quote
putinn Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 No chyab jedynym + jest MOSFET :wink: No chyba jedynym plusem jest MOSFET :wink: Quote
Vorox Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 A ja wam powiem, że mój brat w stockowym Cymowskim AK74 miał serie 3pociskowe... serio. Aż jej nie trzepnął łapą i wtedy się przestawiła z powrotem na pełną serię... widać Chińczycy wymyślili to pierwsi dodając do tego przełącznik wstrząsowy :D Quote
Recommended Posts