Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

IV Zlot ASG TOMASZOWO 2008, 2-4.05.2008

Recommended Posts

Posted

Przypominam uczestnikom zlotu, że szczgółowe i aktualne informacje dla każdej ze stron konfliktu znajdują się na naszym forum. Prośby o dodanie do ukrytego podforum stron proszę kierować na PW do mnie lub kolegi Somana.

Zostało już tylko dwa tygodnie, powoli dobiegają końca ostatnie przygotowania.

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mały ruch na tym forum, lecz wierzcie mi: ostatnimi czasy na poznańskich spotkaniach AS mówi się głównie o Tomaszowie : )

Nie mogę się doczekać!

wpisał to Fellblade, który włamał się na konto Simpsona

Posted (edited)
Ja też myślę pozytywnie icon_wink.gif prognoza na 16 dni "w przód": około 12 stopni i opady przelotne icon_wink.gif Jak dla mnie bomba pogoda icon_wink.gif

Przynajmniej Foka nie będzie siedział w bazie w chłodzie i czyhał z Glockiem na Fęsa i jego triki filmowe :mrgreen:

Edited by von_Zakapior
Posted

Taaaa.....

A niektórym to dobrze :-P. A inni muszą w pracy tyrać do końca i na ostatni gwizdek przyjeżdżać :-P.

Trzeba bylo wziac urlop i przyjechac "odpoczywac" od poniedzialku w Tomaszowie ;)

Posted

@Tuksiak

Ostatni będą pierwszymi! więc nie ma co marudzić ;)

Widać także, że 'producent' zlotu tnie koszta i zamiast koparki (całodzienne wypożyczenie to około 300-400zł) to szpadelki/kilofy w dłoń i ręczna robota.

Do zobaczyska w piątek, jeśli dojade...

Posted
'producent' zlotu tnie koszta i zamiast koparki (całodzienne wypożyczenie to około 300-400zł) to szpadelki/kilofy w dłoń i ręczna robota.

"...ja p...lę takie wczasy, dresy w pasy i drewniane adidasy..." :mrgreen:

Posted

Widać także, że 'producent' zlotu tnie koszta i zamiast koparki (całodzienne wypożyczenie to około 300-400zł) to szpadelki/kilofy w dłoń i ręczna robota.

Podziwiam Twoją przenikliwość i zdolność dedukcji. Wielki Szacunek...

Posted

Swoją drogą jak mi znajdziesz kparkę za 300-400 PLNów na dzień to poproszę do mnie na budowę... Jakoś u nas w okolicy kasuja 100 ale za godzine..

Posted

Nie wpadajcie - zróbcie to świadomie ;)

Wasze ukochane FST też będzie już w czw wczesnym popołudniem :)

Jizas jak ja te 3 dni jeszcze wysiedze w robocie bo od dziś już na walizkach siedzę i już chcę czw popołudnia :D

Posted

Dla nas zakończył się kolejny pracowity dzień i będzie mi bardzo miło powitać was w Tomaszowie. Mam nadzieję, że w tym roku będzie jeszcze lepiej i ciekawiej, niż na poprzednich edycjach.

Posted

Dla nas zakończył się kolejny pracowity dzień i będzie mi bardzo miło powitać was w Tomaszowie. Mam nadzieję, że w tym roku będzie jeszcze lepiej i ciekawiej, niż na poprzednich edycjach.

Wolf nikt nie ma wątpliwości, że tak właśnie będzie ;-)

Posted

Żony (ew. przyszłe żony ;-) ) zabiera się ze sobą ;), wtedy łatwiej jest. I utyskiwania mniej, że Cię w domu nie ma.... tylko kulek choroba więcej idzie ;-).

Posted

Żony (ew. przyszłe żony ;-) ) zabiera się ze sobą ;), wtedy łatwiej jest. I utyskiwania mniej, że Cię w domu nie ma.... tylko kulek choroba więcej idzie ;-).

Właśnie 8) :D

Posted

Tuksiak czyś ty ocipiał???? To gdzie ja mam "odpocząć" od rodziny?? W pracy??? Grabisz sobie grabisz.... po której stronie jesteś w Tomaszowie?? ;)

Posted

Po właściwej :lol:.

Ja tam jak na razie dzieciaków na głowie nie mam, córka ma już 18-tkę i sobie hasa luzem ;), a z Kobitą nas bawi najbardziej latanie razem po lasach i polach ;-), dlatego jedziemy razem ;).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...